Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Stepmaskine - Avalor ST - inSPORTline
Stepmaskine - Avalor ST - inSPORTline
Stepmaskine - Avalor ST - inSPORTline

1 / 3

Stepmaskine - Avalor ST - inSPORTline

15999 kr.
Stepper inSPORTline Avalor ST er en professionel maskine med en særdeles robust struktur, 150 kg vægtbegrænsning og magnetisk bremsesystem, der sikrer en lang levetid, mens 26 + cm skridthøjde sikrer en effektiv træning. De store, skridsikre pedaler
Læs mere
Stepper inSPORTline Avalor ST er en professionel maskine med en særdeles robust struktur, 150 kg vægtbegrænsning og magnetisk bremsesystem, der sikrer en lang levetid, mens 26 + cm skridthøjde sikrer en effektiv træning. De store, skridsikre pedaler og to par håndtag yder en stor sikkerhed. De faste håndtag har samtidig indbyggede pulssensorer. Maskinen er samtidig udstyret med transporthjul, flaske- og tabletholdere og et overfladereguleringssystem til ujævne overflader. 
Den fuldt elektroniske stepmaskine har et stort, letlæseligt og intuitivt display. De 19 programmer (12 forudindstillede og 4 brugerprogrammer) tilbyder noget for enhver smag. Du vil også værdsætte WATT-programmet (performance tracking) og HRC-programmet (som justerer modstanden i henhold til pulseniveauet). Hjertefrekvensen måles enten via sensorer indbygget i håndtagene eller en brystrem (som er inkluderet). 

Nøglefunktioner:
Professionel stepmaskine med svinghjul foran
Pålideligt bremsesystem med lang levetid
Fuldt elektronisk kontrol
Let læselig, baggrundsbelyst display
Intuitiv kontrol
musikafspilning og USB-opladning
Computerdisplay viser: tid, modstandstilstand, afstand, forbrændte kalorier, ydelse (WATT), hastighed, omdrejninger pr. Minut (RPM) og hjerterytme 

Tekniske Specifikationer: 
Længde:


166cm.
Bredde:


88cm.
Højde:


178cm.
Magnethjulsvægt: 


8kg. 
Maks brugervægt:


150kg.
Egenvægt: 


114,5kg.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .