Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Stepbænk, inSPORTline
Stepbænk, inSPORTline

1 / 2

Stepbænk, inSPORTline

539 kr.

-19%

Rek pris. 663 kr.
En stepbænk fra inSPORTline med høj stabilitet og skridsikker overflade der er perfekt til hjemmebrug.Med justerbar højde til mere varierede øvelser.inSPORTline Aerobic Step AS100 er et trinbræt lavet af hård plast, og t
Læs mere
En stepbænk fra inSPORTline med høj stabilitet og skridsikker overflade der er perfekt til hjemmebrug.

Med justerbar højde til mere varierede øvelser.
inSPORTline Aerobic Step AS100 er et trinbræt lavet af hård plast, og toppen er blevet overfladebehandlet for at give en skridsikker top.

Kan let indstilles i to forskellige højdepositioner, der giver forskellige vanskeligheder og dermed mere alsidig træning. Undersiden af stepbænken er også blevet behandlet for at være skridsikker og øge stabiliteten i din træning.

Træning med stepbænk er noget, der bruges i vid udstrækning til bl.a. øvelser i aerobic for at styrke og strække muskler gennem hele underkroppen.
Enkelheden i øvelserne og det faktum, at brættet er så praktisk på en række forskellige måder, har betydet, at stepbænken i dag er et af de mest populære træningsredskaber i hele verden.
Bredde28 cm
Farvesort/orange
Længe68 cm
Vægt2.5 kg
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .