Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Stående Boxsäck LX, Stående säck

(0)
Skrive en anmeldelse
2495 kr.
Vejledende pris: 2500 kr.
Fragt fra 100 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    2-10 Arbejdsdage
    Fragt fra 100 kr.
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

Den nederste del af denne boksesæk er fyldt med sand eller lignende for at skabe stabilitet - den kan fyldes med maksimalt 90 kg.
I midten af ​​posen er der også en metalramme, der har en stabiliserende virkning.

Indersiden af ​​den nederste del er dækket af EVA. Hele tasken er betrukket med imiteret læder, og bunddelen fastgøres sammen med den øverste del ved hjælp af en stærk snøring

Boksesæk LX, som er fremstillet til brug i lette kommercielle miljøer.
Den øverste del er udstyret med et mindre ventilhul, hvilket betyder, at du ikke risikerer et vakuum inde i posen, når du rammer og sparker.

specifikationer

Øvre diameter: 40 cm
Nederste del diameter: 60 cm
Højde: 180 cm
Vægt: 15 kg

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.