Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

SQUAT - KROM STÅL KNÆ BAR
SQUAT - KROM STÅL KNÆ BAR
SQUAT - KROM STÅL KNÆ BAR
SQUAT - KROM STÅL KNÆ BAR

1 / 4

SQUAT - KROM STÅL KNÆ BAR

2743 kr.
Squat Bar er en forkromet knæstang med skumruller til skuldrene.Det er et fremragende træningsværktøj, der har en række applikationer. For dem, der ønsker at diversificere deres træning i squat position, skubber den særlige form af denne form be
Læs mere

Squat Bar er en forkromet knæstang med skumruller til skuldrene.

Det er et fremragende træningsværktøj, der har en række applikationer. For dem, der ønsker at diversificere deres træning i squat position, skubber den særlige form af denne form belastningen tilbage og forbedrer brugerens position. Derfor skal atleten have en større torso vinkel for en afbalanceret og komplet squat.

Håndtagene gør det muligt for atleten at styre belastningen uden en uberettiget spænding på skulderleddet, som det ses i et greb om den traditionelle bar.

Den kraveformede svamp har rollen som dæmpning af vægten for øget komfort. Afstanden fra et håndtag til et andet er 37 cm, og kravens størrelse er 33 cm. Kraven beskytter nakke og skuldre og forhindrer direkte kontakt med metalstangen.

Det gør det muligt at indlæse med olympiske skiver med en indvendig diameter på 50 mm. Diameteren af fastspændingshåndtagene er 30 mm.

Farve: krom

Maksimal belastningsvægt: 300 kg

Mål: 220 x 41,5 cm.

Vægt: 21 kg.

Producent: Dayu Fitness

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .