Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Sprint Lite Walking Mat, Gåband

1 / 1

Sprint Lite Walking Mat, Gåband

14370 kr.
FitNord Sprint Lite Walking Mat er en kraftfuld og kompakt enhed til at aktivere kroppen derhjemme og på kontoret! Walking er en fantastisk måde at opretholde og forbedre fitness og sundhed på. FitNord Sprint Lite vandret giver dig mulighed for at gå
Læs mere

FitNord Sprint Lite Walking Mat er en kraftfuld og kompakt enhed til at aktivere kroppen derhjemme og på kontoret!

Walking er en fantastisk måde at opretholde og forbedre fitness og sundhed på. FitNord Sprint Lite vandret giver dig mulighed for at gå hvor som helst og når som helst - selv når du arbejder. Enheden har en bred og sikker gangplatform og en høj roterende motor. Funktionerne styres bekvemt med fjernbetjeningen, og det store LED-display viser klare træningsoplysninger. FitNord Sprint Lite, der passer i et lille rum og er let at opbevare, er velegnet til både let og hurtig gang. Sprint Lite fungerer også godt under et elektrisk skrivebord!

FitNord Sprint Lite slidbane er forstærket af en 1,25 hk jævnstrømsmotor med en top på 2 hk. Med fjernbetjeningen kan du styre din gåhastighed fra 0,5 til 6 km / t.

FitNord Sprint Lite-måtten optager lidt lagerplads. Løbebåndet kan let flyttes til det ønskede sted ved hjælp af transporthjulene i bunden, og Sprint Lite kan endda skubbes under sengen for opbevaring.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .