Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Skelethænder Handsker

1 / 1

Skelethænder Handsker

119 kr.
Tænk på, hvordan vi egentlig ser ud under vores lækre og bløde ydre. Vi er jo egentlig ikke andet end omvandrende skeletter. Hvor sjov en tanke! Hvorfor ikke spinde videre på den og gøre entré til udklædningsfesten som festens festlige skelet? Det er
Læs mere
Tænk på, hvordan vi egentlig ser ud under vores lækre og bløde ydre. Vi er jo egentlig ikke andet end omvandrende skeletter. Hvor sjov en tanke! Hvorfor ikke spinde videre på den og gøre entré til udklædningsfesten som festens festlige skelet? Det er vigtigt, at du får de rigtige og uhyggelige hænder til lejligheden. Disse fleksible og behagelige skelethandsker fungerer eksempelvis perfekt!!

Du modtager et par fleksible handsker, som ligner skelethænder med lange knoglefingre. Handskerne er fremstillet af PVC, har åbne håndflader og god ventilation, og de lukkes ved håndleddet ved hjælp af velcro.

Størrelse: One size (voksen).
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .