Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Skelethænder Handsker

1 / 1

Skelethænder Handsker

119 kr.
Tænk på, hvordan vi egentlig ser ud under vores lækre og bløde ydre. Vi er jo egentlig ikke andet end omvandrende skeletter. Hvor sjov en tanke! Hvorfor ikke spinde videre på den og gøre entré til udklædningsfesten som festens festlige skelet? Det er
Læs mere
Tænk på, hvordan vi egentlig ser ud under vores lækre og bløde ydre. Vi er jo egentlig ikke andet end omvandrende skeletter. Hvor sjov en tanke! Hvorfor ikke spinde videre på den og gøre entré til udklædningsfesten som festens festlige skelet? Det er vigtigt, at du får de rigtige og uhyggelige hænder til lejligheden. Disse fleksible og behagelige skelethandsker fungerer eksempelvis perfekt!!

Du modtager et par fleksible handsker, som ligner skelethænder med lange knoglefingre. Handskerne er fremstillet af PVC, har åbne håndflader og god ventilation, og de lukkes ved håndleddet ved hjælp af velcro.

Størrelse: One size (voksen).
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .