Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Sidewings, Crossfit rig

1 / 1

Sidewings, Crossfit rig

6605 kr.
Modul til HIT Cage. Stativ, der skaber plads til flere brugere. Perfekt til fastgørelse af fitnessringe og klatringstove. HIT Cage er fremstillet i Sverige og udviklet til at passe til dine behov og din overflade med en næsten uendelig tilpasningsevn
Læs mere

Modul til HIT Cage.

Stativ, der skaber plads til flere brugere. Perfekt til fastgørelse af fitnessringe og klatringstove.

HIT Cage er fremstillet i Sverige og udviklet til at passe til dine behov og din overflade med en næsten uendelig tilpasningsevne kun ned til farvekodning.

Med HIT Cage får du muligheden for at deltage i de nyeste træningsprincipper og metoder til CrossFit og funktionel træning, der engagerer medlemmer. HIT Cage letter den funktionelle gruppetræning såvel som individet på samme tid som det maksimerer PT-tid og indkomst.

Velegnet til både elite- og hverdagstræning med flere muligheder for traditionelle kropsvægtøvelser såsom pull-ups, push-ups, abebar, omvendt roning, step-ups og dips, reb, suspensionstræning, modstandsbånd, gymnastikringe og meget mere.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .