Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

RunningPad, Gåbånd
RunningPad, Gåbånd
RunningPad, Gåbånd
RunningPad, Gåbånd
RunningPad, Gåbånd
RunningPad, Gåbånd
RunningPad, Gåbånd

1 / 7

RunningPad, Gåbånd

5490 kr.

-27%

Rek pris. 7500 kr.
Dynamax RunningPad yder en højteknologisk funktionalitet samt et kompakt løb. RunningPad er konstrueret med et unikt sammenklappeligt dæk og har en patenteret foldemekanisme, der pakker det komplette løbebånd på mindre end 0,5 m2. Med de integrere
Læs mere

Dynamax RunningPad yder en højteknologisk funktionalitet samt et kompakt løb. RunningPad er konstrueret med et unikt sammenklappeligt dæk og har en patenteret foldemekanisme, der pakker det komplette løbebånd på mindre end 0,5 m2.

Med de integrerede transporthjul kan RunningPad let flyttes rundt og opbevares hvor som helst i dit hjem - i alle hjørner eller under dine møbler. Bare fold og rul for at gemme det til opbevaring.

RunningPad er drevet af en miljøeffektiv 1,0 hk motor og den kan tage dig fra en let gåtur til en udfordrende løbetur takket være hastighedsområderne på 1-9 km/t. Juster hastigheden med den trådløse fjernbetjening, eller brug det unikke tilpassede hastighedskontrolsystem til at tilpasse din hastighed ved at bevæge dig tættere på forsiden af bæltet for at øge hastigheden eller sænke tilbage for at reducere hastigheden.

RunningPads fiberplade med lav slagkraft og bløde gel-foret dæk giver både dæmpning og styrke og hjælper med at støtte hvert trin, du tager. Rammestrukturen består af en aluminiumslegering for at maksimere dens integritet, kapacitet og udholdenhed. Aluminiumslegeringen er utrolig stærk og let, hvilket betyder, at RunningPad komfortabelt kan bære en maksimal brugervægt på 110 kg. Dens løbeoverflade på 120 x 44 cm er rummelig nok til, at de fleste brugere kan opleve en ideel træning derhjemme.

For en endnu bedre oplevelse skal du blot downloade den medfølgende app og synkronisere RunningPad til din smart-enhed (kræver iOS 11.0 eller nyere). Du vil derefter kunne tilføje og justere hver træning, så du kan nå dine træningsmål. RunningPad giver live feedback via Mirage LED-konsollen og leverer data om tid, afstand og hastighed med mere detaljerede målinger direkte til din smart-enhed.

RunningPads lavprofildesign, der ligger kun 5,7 cm fra jorden, minimerer trinhøjden og reducerer gulvafstanden, hvilket resulterer i en mere sikker og støjsvag løbeoplevelse.

 • Tilpasset hastighedskontrolsystem
 • Træplade med lav slagkraft og blød gel-dæmpning
 • Sammenklappeligt dæk med patenteret vægtteknologi
 • Mindre end 0,5 m2, når den er foldet
 • Companion App hjælper med at spore og kontrollere din træning (kræver iOS 11.0 eller nyere)
 • Trådløs fjernbetjening inkluderet
 • Polstret
 • skumhåndtag
 • Gummi holdere til smarte enheder
 • Sikkerhedsfunktion til automatisk stop
 • Aluminiumslegeringskonstruktion - let og stærk
 • Ingen installation påkrævet - fold ud, tilslut og kør
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme