Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Rower R95, Roddmaskin
Rower R95, Roddmaskin

1 / 2

Rower R95, Roddmaskin

9500 kr.

-5%

Rek pris. 10000 kr.
TITAN LIFE R95 er en ny romaskine i sortimentet, der har en fleksibel luftmodstand. Romaskinen tåler hårde greb og giver dig den rigtige fornemmelse, selv når du roer de intense sessioner. Her har du en romaskine, der kan klare de hårde træningssessi
Læs mere

TITAN LIFE R95 er en ny romaskine i sortimentet, der har en fleksibel luftmodstand. Romaskinen tåler hårde greb og giver dig den rigtige fornemmelse, selv når du roer de intense sessioner. Her har du en romaskine, der kan klare de hårde træningssessioner.

TITAN LIFE R95 leveres med en solid glideskinne og en sadel, der glider på brede hjul. Alt for at reducere friktion og for at du får en god oplevelse, når du træner. Du kan med fordel nemt opdele maskinen i 2 dele for at få den til at tage mindre plads, når du ikke træner.

Computeren viser tydeligt Time, Pulse, Frequency, Distance, Calories, Total Distance og har en trinløs skyder (1-10) for at øge eller mindske modstanden, når du ror.
Computeren er også udstyret med Bluetooth og er kompatibel til download af FITSHOW-appen. Computeren modtager også din puls via Bluetooth-signalet. Pulsbælte er ikke inkluderet i maskinen.

Dokument

Manual

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .