Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Rower R95, Roddmaskin

-46%
Rower R95, Roddmaskin
Rower R95, Roddmaskin
6245 kr.
Vejledende pris: 11490 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    2-10 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

TITAN LIFE R95 er en ny romaskine i sortimentet, der har en fleksibel luftmodstand. Romaskinen tåler hårde greb og giver dig den rigtige fornemmelse, selv når du roer de intense sessioner. Her har du en romaskine, der kan klare de hårde træningssessioner.

TITAN LIFE R95 leveres med en solid glideskinne og en sadel, der glider på brede hjul. Alt for at reducere friktion og for at du får en god oplevelse, når du træner. Du kan med fordel nemt opdele maskinen i 2 dele for at få den til at tage mindre plads, når du ikke træner.

Computeren viser tydeligt Time, Pulse, Frequency, Distance, Calories, Total Distance og har en trinløs skyder (1-10) for at øge eller mindske modstanden, når du ror.
Computeren er også udstyret med Bluetooth og er kompatibel til download af FITSHOW-appen. Computeren modtager også din puls via Bluetooth-signalet. Pulsbælte er ikke inkluderet i maskinen.

Dokument

Manual

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.