Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Rower R34, Roddmaskin

(0)
Skrive en anmeldelse
-16%
1990 kr.
Vejledende pris: 2370 kr.
Fragt fra 100 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    2-10 Arbejdsdage
    Fragt fra 100 kr.
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

Denne romaskine har nøjagtigt de nødvendige funktioner, som enhver atlet har brug for, uanset om du er nybegynder eller en erfaren roer.

Med et tydeligt display holder du styr på, hvordan din træning går, og takket være det komfortable sæde og pedalerne med spænderne kan du udfordre og skubbe dig selv fuldt ud. Træningsmaskinen tilbyder 8 forskellige intensitetsniveauer og gør det nemt for dig at opnå gode resultater.

Romaskinen er ikke kun stilfuld og effektiv - den er også praktisk og kan foldes sammen for at spare plads, den er derfor fremragende at have hjemme. Med sit 2,5 kg svinghjul og en totalvægt på 21,2 kg (monteret) er dette et must for alle træningsfans.

Dokument

Manual (SE)

Manual (NO/DK)

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.