Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Romaskine Aquon Water Glide
Romaskine Aquon Water Glide
Romaskine Aquon Water Glide
Romaskine Aquon Water Glide
Romaskine Aquon Water Glide
Romaskine Aquon Water Glide
Romaskine Aquon Water Glide

1 / 7

Romaskine Aquon Water Glide

12990 kr.
Komplet helkropstræning som udfordre alle store muskelgrupper! Forbedre din koordination og formindsker stress! Med romaskinen FINNLO Aquon Water Glide træner du effektivt kroppen store muskelgrupper og får følesen af en autentisk vandmodstand i
Læs mere

Komplet helkropstræning som udfordre alle store muskelgrupper!
Forbedre din koordination og formindsker stress!

Med romaskinen FINNLO Aquon Water Glide træner du effektivt kroppen store muskelgrupper og får følesen af en autentisk vandmodstand i hvert åretag. Robevægelsen er meget jævn og skånsom, og der opstår dermed ikke nogen belastning på ryggen. Den lave belastning på leddene og vandets afslappende evne øger hurtigt dit velvære. Vandmodstanden tilpasses efter styrken i dine åretag, med samme følelse som hvis du sad i en båd og trænede på søen. Ved høj intensitet og styrke øger også modstanden fra vandet. Du kan tilpasse modstanden når du vil kun med hjælp af kraften i dine åretag, og har ikke brug for nogle indstillinger på trænings computeren.

Vandets brus skaber en træningsmiljø tæt på virkeligheden, næsten som i en robåd. Dine åretag sætter vandet i tanken i bevægelse og du kan mærke modstand med det samme. Vandets beroligende lyd lader dig dykke ned i en dejlig og autentisk atmosfære. Hverdags stressen forsvinder hurtigt og du begynder snart at længtes efter dine træningssessioner hjemme med romaskinen!

Overskuelig LCD-skærm på træningscomputeren med watt indikering.
Meget nem navigering af trænings computeren!

LCD-skærmen på FINNLO Aquon Water Glide-computeren viser alle vigtige datoer under din ro træning. LCD-skærmen viser overskueligt træningstid, gennemsnitstid for 500 m, distance, kalorieforbrænding, puls, åretag/minut, watt effekt/åretag og det totale antal åretag. Der findes tre programmer som lader dig lægge din træning op individuelt:

  • MANUAL - direkte START: Alle funktioner tæller fra 0 og opad eller viser værdien ved det aktuelle tidspunkt.
  • INTERVAL - kun til tidsindstilling: Vælg mellem forudindstillede eller brugerdefinerede arbejds/hvile intervaller. Du kan også gemme værdierne.
  • MÅL - flere funktioner: Angiv et mål for åretag (strokes), puls, kalorier, distance eller tid

Trænings computeren er drevet af batterier, og computer menuen med tre knapper er intuitiv og meget brugervenlig for alle aldre. Computeren har en autostart funktion, hvilket betyder at den starter automatisk når du begynder at ro. Fuld fokus på din ro træning.

Din puls er vigtig når du træner!
Med det rigtige tilbehør som tilvalg kan computeren vise din hjertefrekvens.

En pulsstyret træning hjælper dig med at nå dine træningsmål. Det gælder både konditions og kardiovaskulær træning samt vægttab. Her er hjertefrekvensen afgørende! Pulsen kan måles med et brystbånd (tilvalg) og en passende modtager. Du kan da altid have styr på din puls.

Trænings computeren kan kompletteres med puls modtageren som gør det muligt for trådløs puls overførsel med brystbånd (5,0.5,5 kHz). Hvis træningspulsen overstiger den angivne makspuls vil en lydsignal gøre dig opmærksom på dette. Med pulsstyret træning vil du komme nærmere dine træningsmål!

Ro træning med autentisk vandmodstand!
Nå dine træningsmål med den rogivende effekt fra vandet.

Du bestemmer selv over intensiteten i romaskinen med kraften i dine åretag. Maksimal vandniveau vises med en dekal på vandtanken på FINNLO Aquon Water Glide. Ved åbningen i vandtanken kan du fylde mere vand på eller tømme med en sifon pumpe (medfølger).

Kan tilpasses individuelt efter din skostørrelse.
Fodpladerne som ligner dem i robåden.

Med de justerbare fodplader kan du nemt justere romaskinen så den passer til dig og din skostørrelse perfekt. Fodpladernes placering er skånsom mod hofterne og kan tilpasses efter lige præcis din ro træning. Selv øvrige træningstrangene familiemedlemmer kan hurtigt indstille korrekt størrelse for sine fødder takket være fodpladens justerbare del og låsknapperne. Hver fodplade har remme der holder fødderne stabilt på plads under robevægelsen.

Når du er færdig med at træne kan du nemt opbevare FINNLO Aquon Water Glide næsten uden at den kan ses!

Med målene 2,12 x 0,52 m bruger FINNLO Aquon Water Glide ikke meget plads, men passer alligevel personer med en højde på op til 2 m. Takket være to transporthjul i høj kvalitet foran på rammen kan romaskinen nemt løftes bag i og rulles væk efter træning. Du sætter den hurtigt i lodret position. Dermed er der plads i lige det hjørne du vil. Takket være fire støttefødder står FINNLO Aquon Water Glide stabilt og sikker under trlningen. Trænings Computeren er batteridrevet så du ikke er afhængig af en stikkontakt eller forlængerledninger.
Ro mod din drømmekrop bag hjemmets fire vægge!

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme