Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Reebok Retail Boxing Gloves

-24%
Reebok Retail Boxing Gloves
Reebok Retail Boxing Gloves
Reebok Retail Boxing Gloves
Reebok Retail Boxing Gloves
Reebok Retail Boxing Gloves
235 kr.
Vejledende pris: 310 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    2-10 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

Reebok Boxing Gloves Gold/Black er en handske designet til boksetræning, hvor der er fokus på 4 væsentlige egenskaber, der kræves for en god solid træning:

 

  1. 5 mm Gel stødabsorbering. Dette giver mulighed for maksimal effekt i slag, samtidig med at give komfort og beskyttelse af hånden.
  2. Håndledsbeskyttelse med sikker strop. Den forstærkede håndledsbeskyttelse mod potentiel skade giver komfort og støtte til håndledet.
  3. Skumpolstring. Polstring giver bedre pasform og komfort, og dermed kan fokus kun være på ens slag mod boksesæk, pad eller sparringspartner.
  4. Ventilation. Overfladen er diffusionsåben. Handsken har en køleeffekt og reducerer risiko for ildelugtende svedige handsker efter træning.

 

Disse 4 teknologier giver tilsammen en maksimal komfort og beskyttelse, mens du har fokus på at have en effektiv boksetræning.

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.