Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Reebok Delta Power Bar
Reebok Delta Power Bar
Reebok Delta Power Bar
Reebok Delta Power Bar
Reebok Delta Power Bar

1 / 5

Reebok Delta Power Bar

3070 kr.

-29%

Rek pris. 4299 kr.
Reebok Functional Power Bar 20kg Delta “Strongman Logs” er et super godt redskab til funktionel træning af skuldre, bryst og arme, mens du kan have et solidt greb på holderen. Antallet af øvelser, der kan foretages med en ”log” er enorm, fx press,
Læs mere

Reebok Functional Power Bar 20kg Delta

“Strongman Logs” er et super godt redskab til funktionel træning af skuldre, bryst og arme, mens du kan have et solidt greb på holderen. Antallet af øvelser, der kan foretages med en ”log” er enorm, fx press, push press, jerk og bent over. (skub, tryk, ryk og bøjet over en række).

Reebok Functional Power Bar vejer 20 kg og er fremstillet af 100% fast stål. Rå og klar til en hård træningsform. Holdbar konstruktion og lakeret med mat finish. Vægtskiveholdere er 10” og passer til 50 mm olympiske vægtskiver. Vægtskiver er ikke inklusiv, men springfjedre medfølger (vejer 0,55kg pr. stk). Ru overflade på håndgreb sikrer et fast greb til alle løft.

Hvis max styrketræning er dit mål, vil Reebok Functional Power Bar være et fundamentalt træningsredskab til at opnå dette mål.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme