Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Reebok Combat Grappling Bag
Reebok Combat Grappling Bag
Reebok Combat Grappling Bag

1 / 3

Reebok Combat Grappling Bag

3000 kr.
Skal din kamptræning op på et højere niveau? For en bokser, er en ”grappling” læder boksesæk næstbedste træningsløsning i stedet for at kæmpe mod en modstander på gulvet. Med denne boksesæk er det muligt at efterligne kampbevægelser og brydeøvelser,
Læs mere

Skal din kamptræning op på et højere niveau? For en bokser, er en ”grappling” læder boksesæk næstbedste træningsløsning i stedet for at kæmpe mod en modstander på gulvet. Med denne boksesæk er det muligt at efterligne kampbevægelser og brydeøvelser, herunder holde fast greb, slag og kaste/vælte teknikker. Boksesækken af læder har form som en torso for at efterligne en modstander.

Med træning på boksesæk, kan teknikker perfektioneres igen og igen, og samtidig opbygges styrke og udholdenhed. Det er et fantastisk træningsredskab til at integrere blandet kampsport (MMA) træning og ideel til konditionstræning.

Hvor standard træning med vægte til tider har mindre fokus på muskelgrupper, er det uundgåeligt med træning med boksesæk og samtidig øge hjertekar kapacitet og gribestyrke.

Dette er et redskab hvor man kommer tættest på at være i kamp med et andet menneske, og et must-have stykke bokseudstyr for en enhver håbefuld MMA’er eller bokser.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme