Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Racer 200 Spinbike, Spinningcykel

1 / 1

Racer 200 Spinbike, Spinningcykel

8995 kr.
FitNord Racer 200 Spinning Bike er det perfekte valg for dig, der ønsker en sikker og pålidelig spinning cykel i høj kvalitet! Cyklen har en robust ramme, et tungt svinghjul og en uovertruffen pris. Med denne cykel får du en god træning, da FitNord R
Læs mere

FitNord Racer 200 Spinning Bike er det perfekte valg for dig, der ønsker en sikker og pålidelig spinning cykel i høj kvalitet! Cyklen har en robust ramme, et tungt svinghjul og en uovertruffen pris.

Med denne cykel får du en god træning, da FitNord Racer 200 har et robust 18 kg bæltedrevet svinghjul, der giver anstændig modstand til selv de mest erfarne brugere. Og jo tungere svinghjulet, jo blødere og glattere bevægelse. Således giver denne snurrecykel en dejlig og glat træningsfølelse.

Racer 200 har en manuelt justerbar friktionsmodstand med en modstandsrulle (kræver lejlighedsvis smøring) og en nødbremse for øget sikkerhed. Både sadlen og håndtagene kan justeres i lodret og vandret position. Justeringshåndtagene er L-formede, så du får bedre greb om dem.

Forsiden af ​​Racer 200 har et tabletstativ, der giver dig mulighed for at se træningsvideoer eller endda dit yndlingsprogram under en træning. Cyklen har også en praktisk flaskeholder.

Den maksimale belastning på Racer 200 er 110 kg, og den anbefalede brugerlængde er 150 - 190 cm.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .