Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Pure2Improve træningsrulle 45 x 15 cm
Pure2Improve træningsrulle 45 x 15 cm
Pure2Improve træningsrulle 45 x 15 cm
Pure2Improve træningsrulle 45 x 15 cm

1 / 4

Pure2Improve træningsrulle 45 x 15 cm

267 kr.
Rek pris. 276 kr.
Træningsrullen fra Pure2Improve vil hjælpe dig med at forbedre din balance og fleksibilitet, og den er ideel til træning derhjemme eller i fitnesscenteret. Denne træningsrulle kan bruges til udstrækning, massage, kropsstøtte samt balanceøvelser. Den
Læs mere
Træningsrullen fra Pure2Improve vil hjælpe dig med at forbedre din balance og fleksibilitet, og den er ideel til træning derhjemme eller i fitnesscenteret. Denne træningsrulle kan bruges til udstrækning, massage, kropsstøtte samt balanceøvelser. Den kan hjælpe med at forbedre balance og fleksibilitet, og den er glimrende til at fremme core-styrke og balancetræning. Den kan bruges på nakken, hofterne, armene, lårene, underbenene og anklerne. Træningsrullen er nem at tage med omkring takket være den lette vægt. Produkterne fra Pure2Improve hjælper atleter på ethvert niveau med at forbedre deres præstation. Lige meget om du holder af fodbold, skøjteløb, hockey eller svømning er det vigtigt at være i topform for at forbedre din atletiske præstation og beskytte dig mod skader. Hver sportsgren kommer med sine egne fysiske krav til din krop. Du kan blive nødt til at træne for at forbedre din balance, fleksibilitet eller adræthed for at yde dit bedste.
  • Farve: Sort
  • Materiale: EPP
  • Mål: 15 x 45 cm (Diameter x L)
  • Forbedrer stabilitet og fleksibilitet
  • Reducer smerte i ryggen
  • Ideel til brug i hjemmet eller i fitnesscentret
  • SKU:424530
  • EAN:8719407044075
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .