Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Pull up assist styrketræningsbånd
Pull up assist styrketræningsbånd
Pull up assist styrketræningsbånd
Pull up assist styrketræningsbånd
Pull up assist styrketræningsbånd
Pull up assist styrketræningsbånd

1 / 6

Pull up assist styrketræningsbånd

1191,24 kr.

-23%

Rek pris. 1548,62 kr.
Body Building Bands CrossFit avancerede modstandsbånd er et ideelt bærbart fitnesscenter. Det kommer i et sæt med 6 bånd med forskellige modstandsniveauer, farver og dimensioner. Båndene er beregnet til at imødekomme forskellige fitnessbehov. De er v
Læs mere
Body Building Bands CrossFit avancerede modstandsbånd er et ideelt bærbart fitnesscenter. Det kommer i et sæt med 6 bånd med forskellige modstandsniveauer, farver og dimensioner. Båndene er beregnet til at imødekomme forskellige fitnessbehov. De er velegnede til træningstyper som styrke, isometrisk, modstand, yoga, fleksibilitet, pull up assistance. Så uanset hvad dit fitnessmål er, kan du opnå det med bodybuilding -bånd til CrossFit -sæt med 5 modstandsbånd. Båndene fås i samme længde og omkreds. Længden er 41, mens omkredsen er 82. De fem bånd i sættet er ikke af samme farve. Hver farve repræsenterer et specifikt modstandsniveau.

Hvert af båndene er stærkt fremstillet med naturgummilatex. På grund af den kontinuerlige lagdeling af gummiplader af latex har båndene en fantastisk styrke og holdbarhed. Du kan bruge dem i mange år, og de mister ikke deres elasticitet og styrke. De slog støbte bånd i ydeevne, styrke og holdbarhed. Body Building Bands CrossFit modstandsbånd er alsidige træningsbånd. Da de er tilgængelige i forskellige modstandsniveauer, kan de bruges af enhver sportsentusiast eller atlet på ethvert fitnessniveau. Begyndere finder bandene nyttige. Intermediates og avancerede atleter, der ønsker at deltage i mere udfordrende træning ved hjælp af modstanden, kan også bruge dem.

Båndene er en god tilføjelse til enhver persons hjemmegymnastik. De kan dog også bruges uden for hjemmet. De er meget bærbare og modstandsdygtige og kan derfor let bæres af atleter på farten. De kan også bruges på kontoret af personer, der gerne vil lave nogle øvelser i deres fritid på kontoret.

Funktioner:

100% naturlig latex
Perfekt til crossfit-, yoga- og fitnessklasser
Tekstureret overflade til professionel brug i gymnastiksalen
Udvikle balance og koordination
Perfekt til strækning og fleksibilitet
Giv en total kropstræning
Perfekt til styrketræning
Let at vedligeholde

Bemærk: Vi leverer fra udlandet, uden for Danmark, gratis og med live forsendelsessporing.
Tillad venligst 25-38 dage til levering.
Vi giver en 100% pengegaranti på vores produkter.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme