Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Pro 20.0, Crosstrainer
Pro 20.0, Crosstrainer
Pro 20.0, Crosstrainer
Pro 20.0, Crosstrainer
Pro 20.0, Crosstrainer
Pro 20.0, Crosstrainer

1 / 6

Pro 20.0, Crosstrainer

34990 kr.
Gymstick PRO 20.0 Crosstrainer er et avanceret træningsudstyr udviklet specielt til aktiv og kontinuerlig brug i offentlige fitnesscentre. PRO 20.0 Crosstrainer tilbyder en fremragende træningsfølelse og ydeevne, der er nok til selv de mest krævende
Læs mere

Gymstick PRO 20.0 Crosstrainer er et avanceret træningsudstyr udviklet specielt til aktiv og kontinuerlig brug i offentlige fitnesscentre. PRO 20.0 Crosstrainer tilbyder en fremragende træningsfølelse og ydeevne, der er nok til selv de mest krævende fitnessentusiaster.

Takket være mange forskellige træningsprogrammer er træning med PRO20.0 crosstrainer effektiv og motiverende. Det ønskede program er let at vælge og følge fra den klare LED-matrixskærm, som også viser alle de vigtigste træningsopgaver med et overblik. Den magnetiske modstand på højt niveau er computerstyret og indeholder op til 32 forskellige modstandsniveauer, hvilket muliggør den helt rigtige træningsmodstand for alle. Enhedens 13,5 kg svinghjul er helt i en klasse for sig og gør træningen jævn og stille.

PRO 20.0 crosstrainer har en meget robust krop og er lavet af nøje udvalgte holdbare dele. Robust konstruktion, robuste håndtag og fodstøtter, der passer til alle størrelser, gør træningen sikker og behagelig. Telefonholderen integreret i konsollen og drikkeflaskeholderen indbygget i kroppen holder alle de vigtigste ting let tilgængelige under træning. Enhedens front har også transporthjul og et håndtag på bagsiden, så det er lettere at flytte det til det rigtige sted.

Velegnet til krævende, alsidig og aktiv brug, Gymstick PRO20.0 Crosstrainer er et fremragende valg til både hjemmefaciliteter og fitnessfaciliteter.

Dokument

Manual (SE)
Manual (ENG)

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme