Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Power Tower - inSPORTline - PT250
Power Tower - inSPORTline - PT250
Power Tower - inSPORTline - PT250
Power Tower - inSPORTline - PT250

1 / 4

Power Tower - inSPORTline - PT250

2859 kr.

-18%

Rek pris. 3499 kr.
Power Tower inSPORTline PT250 er en fritståendemultifunktionel Pull-Up Station med en særdeles stabil base, der tilbyder meget mere end et almindeligt Power Tower. Det smarte system giver dig mulighed for at udføre forskellige øvelser i kombination a
Læs mere
Power Tower inSPORTline PT250 er en fritståendemultifunktionel Pull-Up Station med en særdeles stabil base, der tilbyder meget mere end et almindeligt Power Tower. Det smarte system giver dig mulighed for at udføre forskellige øvelser i kombination af eksempelvis vægtstænge og giver de samme mulighed som et squat rack eller en bænkpresbænk. Du vil også værdsætte den almindelige pull-up bar med en bred vifte af muligheder for greb. Højden på de parallelle stænger kan indstilles til 11 forskellige positioner, hvilket gør den perfekt til push-ups samt dips. Denne station giver dig mulighed for at træne din mave, arme, ryg, skuldre og ben.
Den U-formede base har en vægtgrænse på hele 150 kg, mens antislip gummipuderne sørger for, at stationen ikke bevæger sig under træningen. Rammen er lavet af massivt stål og er justerbar og er derfor velegnet til brugere i alle højder. Du kan også justere ryglænets position fremad eller bagud. 
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme