Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Parachuterun - Træningsfaldskærm
Parachuterun - Træningsfaldskærm
Parachuterun - Træningsfaldskærm
Parachuterun - Træningsfaldskærm
Parachuterun - Træningsfaldskærm

1 / 5

Parachuterun - Træningsfaldskærm

119 kr.

-69%

Rek pris. 379 kr.
Maksimer din træning! Intervaltræning med faldskærm er en høj intensitets træning. Du træner 80 - 100% på din maksimale puls. Høj intensitets træning er en eksplosiv træningsform, hvilket får musklerne til at tilpasse sig hård fysisk aktivitet. Under
Læs mere

Maksimer din træning! 

Intervaltræning med faldskærm er en høj intensitets træning. Du træner 80 - 100% på din maksimale puls. Høj intensitets træning er en eksplosiv træningsform, hvilket får musklerne til at tilpasse sig hård fysisk aktivitet. Under træningen forbrændes meget energi, glycogenoplagring i musklerne nedbrydes og signalerer til kroppen, at den har brug for mere energi, hvilket betyder, at forbrændingen sættes igang. Efter træningen øges effekten af muskelvækst, som øvelsen medfører, forbrændingen øges også ved hvile, da musklerne har brug for mere energi, når det basale energibehov øges.

Denne træningsfaldskærm holder de samme høje standarder som dem, der bruges i NHL. Den er lavet til at forblive så stabil som muligt i luften, når du springer, og således forhindre, at den i at "flagre omkring", hvilket er almindeligt for mange andre fabrikanter. Et justerbart velcrobånd giver dig mulighed for nemt at fastgøre den omkring taljen eller brystet. Du kan også trække båndet ud midt i et interval for virkelig at opleve, hvilken modstand den giver.

Materiale: Polyester
Størrelse: 51 - 106 cm (talje)
Farve: Sort og Hvid
Diameter: 140 cm
Vægt: 180 g

Leveres i en opbevaringspose.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter