Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Paletero Bullpadel BPP21012 Hack
Paletero Bullpadel BPP21012 Hack
Paletero Bullpadel BPP21012 Hack
Paletero Bullpadel BPP21012 Hack

1 / 4

Paletero Bullpadel BPP21012 Hack

799 kr.
Ud over at den er bred er den også vældig sikker, eftersim den er lavet af robust materiale på begge sider, for at beskytte din padelketcher mod eventuelle stød. Den har kapacitet for op til 4 ketchere, og inkluderer Thermopocket-systemet i de 2 side
Læs mere
Ud over at den er bred er den også vældig sikker, eftersim den er lavet af robust materiale på begge sider, for at beskytte din padelketcher mod eventuelle stød. Den har kapacitet for op til 4 ketchere, og inkluderer Thermopocket-systemet i de 2 sidelommer for ketchere.

I det centrale område har du plads nok til at gemme blandt andet tøj og håndklæder. Den indeolder også et eksklusivt rum hvor du kan ventilere snavsede sko og mindre rum til personlige genstande eller tilbehør.

Tasken har justerbare, polstrede remme. Meget bekvem at bære som rygsæk. Håndtaget lader dig på den anden side også bære tasken i hånden.

Længde 60 cm x bredde 40 cm x Højde 30 cm
Upptäck mer inom Sport Strandtennissæt
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .