Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Outwell sammenklappelig vanddunk 12 l limegrøn 650686

Fri fragt
Outwell sammenklappelig vanddunk 12 l limegrøn 650686
Outwell sammenklappelig vanddunk 12 l limegrøn 650686
Outwell sammenklappelig vanddunk 12 l limegrøn 650686
409 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-6 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Den sammenklappelige vanddunk fra Outwell kan klappes sammen til en lille størrelse, hvilket gør det nemmere at tage den med dig på dine udendørs campingeventyr, hvad enten du rejser i campingvogn, autocamper, med telt, på cykel eller til fods. Når du ønsker at anvende den sammenklappelige vanddunk, skal du blot trække op i siderne for at skabe en robust campingvanddunk på få sekunder. Den sammenklappelige campingdunk har en kapacitet på 12 liter, og den er lavet af TPE og plastik, hvilket ikke kun gør den næsten ubrydelig, men også let at rengøre og opvaskemaskinesikker. Den sammenklappelige vanddunk er udstyret med en brugervenlig hanemekanisme og et robust håndtag for transport.
 • Farve: Limegrøn
 • Materiale: Plastik og TPE (termoplastisk elastomer)
 • Mål: 37 x 32 x 26,5 cm (Diameter x øvre diameter x H)
 • Pakkemål: 37 x 8,5 cm (Diameter x H)
 • Med bredt skruelåg, der skal drejes en kvart omgang, til hældning af vand
 • Med robust håndtag for transport
 • Kapacitet: 12 l
 • Let at åbne og folde
 • Modstandsdygtig over for brud
 • BPA-fri
 • Må ikke komme i mikroovn
 • Tåler opvaskemaskine
 • SKU:422762
 • EAN:5709388079725

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .