Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Outwell foldbar vogn Cancun Transporter sort 470334

(0)
Skrive en anmeldelse
Fri fragt
Outwell foldbar vogn Cancun Transporter sort 470334
Outwell foldbar vogn Cancun Transporter sort 470334
Outwell foldbar vogn Cancun Transporter sort 470334
Outwell foldbar vogn Cancun Transporter sort 470334
Outwell foldbar vogn Cancun Transporter sort 470334
Outwell foldbar vogn Cancun Transporter sort 470334
Outwell foldbar vogn Cancun Transporter sort 470334
1064 kr.
Fri fragt
 • Forventet leveringstid Hurtig levering
  3-5 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af VidaXL Europe

Overvåg prisen på produktet

Denne praktiske, foldbare vogn Cancun Transporter fra Outwell giver dig en intelligent måde, hvorpå du kan flytte dit campingudstyr fra din bil til dit telt eller til at bære forsyninger til en tur i poolen, på stranden eller ved søen! Outwell Cancun Transporter er essentielt udstyr til campingeventyr eller udflugter. Den kan åbnes og foldes sammen på få sekunder. Den kan danne en stærk og holdbar vogn, der er let at trække, og ingen montering er nødvendig. Den er lavet af slidstærkt polyester, der kun kræver lav vedligeholdelse. Den har et rustbestandigt og robust pulverlakeret stålstel med punkteringsbestandige gummihjul, der kan håndtere ujævnt terræn. Den justerbare bagvæg er ideel til at bære større genstande. Den foldbare vogn kan pakkes sammen til en meget kompakt størrelse, og den vejer kun 10,4 kg. En bæretaske er inkluderet.
 • Farve: Sort
 • Materiale: Polyester og pulverlakeret stål
 • Mål: 49 x 95 x 58 cm (L x B x H)
 • Pakningsstørrelse: 27 x 19 x 79 cm
 • Vægt: 10,4 kg
 • Maksimal bæreevne: 80 kg
 • Punkteringsbestandige gummihjul
 • Åbnes og klappes sammen på få sekunder
 • Justerbar bagvæg til transport af større genstande
 • Teleskopisk håndtag strækker sig op til 120 cm fra jorden
 • Låsefunktion på håndtaget
 • Skal ikke samles
 • En bæretaske medfølger
 • SKU:422754
 • EAN:5709388089069

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores Leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunktene vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi tar ikke ansvar for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det er helt eller delvist forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol. Hvis det er ingen til rådighed på din bolig eller leveringsadresse der kan acceptere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre. Desværre leverer vi i øjeblikket ikke til de danske øer. Hvis du bor i et tyndt befolket område, kan din ordre blive overdraget til et lokalt leveringsfirma. I øjeblikket vi leverer vi ikke til følgende øer: Bornholm, Sejerø, Fanø, Fur, Samsø, Anholt, Læsø, Ærøskøbing, Grønland og Færøerne. Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig (ved betaling), eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til Forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Garantivilkår

Vi garanterer, at alle produktene købt fra os på vores hjemmeside, vil være i overensstemmelse på alle væsentlige punkter med specifikationerne i kontrakten, vil være af tilfredsstillende kvalitet, og vil være egnet til alle de formål, som varer af denne art er, fra datoen på kvitteringen og til de følgende to år. Garantien dækker skader, der kan opstå under forsendelse, samt skader som følge af normal brug af et produkt. Vi vil, afhængigt af skaden, tilbyde dig reservedele, et nyt produkt eller refundering. Hvis dit købte produkt er beskadiget, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Denne garanti eksisterer ved siden af andre love og regler, der gælder for dig som kunde. Dine rettigheder i henhold til denne garanti blive ugyldig, hvis en anden end fabrikanten eller enhver reparation, som ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.