Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

OK-baby, Cykelstol, BodyGuard med stelbeslag, Sort/grå

OK-baby, Cykelstol, BodyGuard med stelbeslag, Sort/grå
OK-baby, Cykelstol, BodyGuard med stelbeslag, Sort/grå
OK-baby, Cykelstol, BodyGuard med stelbeslag, Sort/grå
719 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    2-4 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Lekmer AB

Overvåg prisen på produktet

Som en årvågen livvagt beskytter Body Guard dit barn, når det er med som passager på cyklen. Det moderne design afspejles i navnet, der yder sikkerhed, beskyttelse, pålidelighed og tryghed.

Intet er overladt til tilfældighederne, og hver detalje overgår de minimumskrav, der stilles i.h.t. Europæisk standard EN 14344.

Ryglænet er højere, hoved og ben er vel beskyttede takket været den forstærkede struktur. Dit barn sidder behageligt med justerbar fodstøtte og trepunkts-sele. Begge cykelstole fra OK Baby - Body Guard samt 10+ - fik højeste point i Råd & Rön og Vi Foräldrars (svenske tests) store test om cykelstole med fokus på sikkerhed, låsemekanismer, fodbeskyttelse, holdbarhed samt hvor meget stolen svajer, når cyklen drejer. OK Babys stole endte som en klar nummer et og to med 8 points marginal ned til den nærmeste korkurrent. Fremstillet af polypropylen (PP), og er uden phthalater. Kan bruges på cykler uden bagagebærer eller med bagagebærer, der er op til 15 cm bred.

Prøverne er publiceret i Råd & Rön nr. 7, 2010 samt Vi Foräldrar nr. 12, 2010. Max belastningsvægt: 22 kg.
Beslag og rammebeslag medfølger. Kodelås kan købes separat.

Cykelstolen Body Guard fra OK Baby blev Bedst i Test 2010, da svenske Råd & Rön testede cykelstole til børn. Den løb med det hele i alle kategorier, med undtagelse af manualen.

Vise flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .