Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

OK-baby, Cykelstol, BodyGuard med stelbeslag, Grå

OK-baby, Cykelstol, BodyGuard med stelbeslag, Grå
OK-baby, Cykelstol, BodyGuard med stelbeslag, Grå
495 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    2-4 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Lekmer AB

Overvåg prisen på produktet

Cykelstolen Body Guard fra OK Baby beskytter dit barn på bedste vis. Den har alt, hvad du kræver af en cykelstol, så som sikkerhed, beskyttelse, pålidelighed og tryghed i kombination med et stilrent design. Alt dette gør Body Guard til den ultimative cykelstol til dit barn. Intet er overladt til tilfældighederne og enhver detalje overgår til overmål de minimums krav, der stilles til den Europæiske standard EN-14344. Ryglænet er højere og de store og forstærkede sidevinger, yder bedre beskyttelse til hovedet i forbindelse med et eventuelt fald. Benene er også godt beskyttede, takket være den forstærkede struktur, der fungerer som et skjold. Fodstøtten kan let justeres fra bagsiden. 3-punkts sikkerhedsselen kan justeres. Stolen kan justeres horisontalt i tre forskellige positioner, så tyngdepunktet kan placeres korrekt. Siddestillingen er meget behagelig og den ergonomiske udformning af hovedstøtten, giver barnets hoved korrekt støtte, også med hjelm. Bag-refleksen gør stolen mere synlig. Ifølge Råd & Röns og Vi Föräldrars (Sverige) store test af cykelstole, er OK Babys modeller Body Guard og 10+ de overlegent bedste på markedet. Ti af markedets mest almindelige cykelstole blev testet med fokus på sikkerhed, låsemekanismer, fodbeskyttelse, holdbarhed samt hvor meget cyklen svajer, når den drejer. Body Guard og 10+ fik højeste karakterer og blev klare nummer et og to med otte (8) points marginal ned til den nærmeste konkurrent. Fremstillet af polypropylen (PP), og er uden phthalater.

Inklusive bagagebærer-beslag - Du kan også komplettere din cykelstol med en kodelås (sælges separat). Max belastningsvægt: 22 kg. Beslag og rammebeslag medfølger.

Cykelstolen Body Guard fra OK Baby blev Bedst i Test 2010, da svenske Råd & Rön testede cykelstole til børn. Den løb med det hele i alle kategorier, med undtagelse af manualen.

Vise flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .