Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

OK-baby, Cykelstol, 10+ med stelmontering, Justerbar, Sort/grå

1049 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    2-4 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Lekmer AB

Overvåg prisen på produktet

Denne cykelstol er af topklasse ned til mindste detalje. Varmeresistent og med vandafvisende polstring. Ryglænet kan indstilles i ikke mindre end 7 forskellige positioner. Et praktisk håndtag gør det let for den, der kører cyklen at indstille ryglænet, selv når barnet sidder i stolen. En praktisk kodelås medfølger til lettelse af flytning af stolen mellem flere cykler. Dit barn sidder behageligt med justerbar fodstøtte og trepunkts-sele. Begge cykelstole fra OK Baby - Body Guard samt 10+ - fik højeste point i Råd & Rön og Vi Foräldrars (svenske tests) store test om cykelstole med fokus på sikkerhed, låsemekanismer, fodbeskyttelse, holdbarhed samt hvor meget stolen svajer, når cyklen drejer. OK Babys stole endte som en klar nummer et og to med 8 points marginal ned til den nærmeste korkurrent. Prøverne er publiceret i Råd & Rön nr. 7, 2010 samt Vi Foräldrar nr. 12, 2010. Max belastningsvægt: 22 kg. Beslag, rammebeslag og lås medfølger.

Cykelstolen 10+ fra OK Baby er søstermodellen til Body Guard, der blev Bedst i Test i 2010, da svenske Råd & Rön testede cykelstole til børn. 10+ fik næsten lige så høje karakterer som Body Guard, men de lidt lavere sidevinger betød, at den ikke nåede helt i top..

Vise flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .