Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

NORDIC PLAY Pro Goal inkl. Sharp Shooter
NORDIC PLAY Pro Goal inkl. Sharp Shooter

1 / 2

NORDIC PLAY Pro Goal inkl. Sharp Shooter

1275 kr.
Få venner og familie samlet om en hyggelig fodboldkamp hjemme i haven med dette kvalitetsfodboldmål fra NORDIC PLAY. Samles hurtigt og uden brug af værktøj. Let udførlig manual. Målet er konstrueret af CE godkendte 50 mm pvc rør og et net i stærk nyl
Læs mere

Få venner og familie samlet om en hyggelig fodboldkamp hjemme i haven med dette kvalitetsfodboldmål fra NORDIC PLAY. Samles hurtigt og uden brug af værktøj. Let udførlig manual. Målet er konstrueret af CE godkendte 50 mm pvc rør og et net i stærk nylon.Kan stå ude året rundt. Kræver minimal vedligeholdelse. Blot rengøring med vand og sæbe. Målet leveres i en praktisk opbevaringstaske så det let kan pakkes væk når vinteren kommer, eller når der er optræk til stormvejr.

Specifikationer

  • 10 pløkker medfølger
  • Anbefalet alder 3+
  • Dimensioner: H: 135 x B: 165 x D: 76 cm
  • Inkl. fodbolddug der med stropper påsættes dit fodboldmål. Bruges til præcisionsspark eller bare intern konkurrenceleg.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .