Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

NLS12 DUAL, Crosstrainer
NLS12 DUAL, Crosstrainer
NLS12 DUAL, Crosstrainer
NLS12 DUAL, Crosstrainer

1 / 4

NLS12 DUAL, Crosstrainer

4.990 kr.
NLS12 DUAL er en elliptisk cross trainer fra BH Fitness, der er velegnet til begyndere i fitnessverdenen. Maskinen kan let justeres til din krop for en behagelig træning. Crosstrainer er udstyret med en to-tone baggrundsbelyst LCD-konsol med forud
Læs mere

NLS12 DUAL er en elliptisk cross trainer fra BH Fitness, der er velegnet til begyndere i fitnessverdenen. Maskinen kan let justeres til din krop for en behagelig træning.

Crosstrainer er udstyret med en to-tone baggrundsbelyst LCD-konsol med forudindstillede træningsprogrammer. Derudover er der mulighed for at gøre træningsmaskinen til i.Concept ved at skaffe et dobbelt sæt. Maskinen tilbyder 9 forudinstallerede programmer og 24 intensitetsniveauer.

Træn komfortabelt!

Med NLS12 Dual, takket være justeringsmulighederne, træner du altid komfortabelt. Juster blandt andet afstanden mellem fodstøtter og fokusstænger for en 100% ergonomisk træning. Du kan også reducere afstanden mellem pedalerne for at få en naturlig position.

Med de indbyggede pulssensorer i håndtagene er du i stand til at kontrollere din puls under træning uden at ændre din kropsholdning

Funktioner

  • Takket være det 10 kg drejelige vægthjul får du mest muligt ud af dine træningsprogrammer.
  • Maskinen er designet til regelmæssig brug op til 7 timer om ugen.
  • Maskinen har et magnetisk modstandssystem, der giver en nøjagtig og stille træning.
  • De medfølgende transporthjul letter både transport og opbevaring.

Kan også købes med Dual Kit, der konverterer din crosstrainer til i.Concept.
i.Concept er et spændende nyt træningskoncept udviklet af BH Fitness: 100% interaktivt, 100% motiverende, 100% sundt. Takket være i.Concept BH Fitness-træningsapparater kan brugerne nyde det bedste fra begge verdener kombineret til en: underholdning og sundhed.

Denne kombination er aktiveret via i.Concept af BH Fitness-teknologi, der giver brugerne mulighed for at udnytte deres fulde potentiale fuldt ud på deres iPod touch, iPhone eller iPad, når de træner.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme