Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
NC19, Crosstrainer
NC19, Crosstrainer
NC19, Crosstrainer
NC19, Crosstrainer

1 / 4

NC19, Crosstrainer

7.525 kr.
Med denne crosstrainer fra BH Fitness er der kun fordele, det hårde og effektive Front Drive træningssystem med maksimal modstand og en robust ramme til større brugere gør NC19 velegnet til alle forskellige mennesker, der har et fælles mål - at få e
Læs mere

Med denne crosstrainer fra BH Fitness er der kun fordele, det hårde og effektive Front Drive træningssystem med maksimal modstand og en robust ramme til større brugere gør NC19 velegnet til alle forskellige mennesker, der har et fælles mål - at få en god træning !

Crosstrainer har lange pedaler og en lille afstand mellem pedalerne og giver derfor en naturlig fodposition under træning.

NC19 er specielt designet med tanke på lange og store brugere.

Inkluderer Dual Kit, der konverterer din crosstrainer til i.Concept.
i.Concept er et spændende nyt træningskoncept udviklet af BH Fitness: 100% interaktivt, 100% motiverende, 100% sundt. Takket være i.Concept BH Fitness-træningsapparaterne kan brugerne nyde det bedste fra begge verdener kombineret til en: underholdning og sundhed.

Denne kombination er aktiveret via i.Concept af BH Fitness-teknologi, der giver brugerne mulighed for at udnytte deres fulde potentiale fuldt ud på deres iPod touch, iPhone eller iPad, når de træner.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser