Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

MyNordic MK12 - Elektrisk cykel

-36%
13990 kr.
Vejledende pris: 21990 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    3-10 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af NordiskElektronik.se

Overvåg prisen på produktet

Gør hverdagen lettere

MyNordic MK12 er en elektrisk cykel med en 500W børsteløs elmotor, der hjælper med at gøre din hverdag glattere og sjovere. Det praktiske design gør cyklen nem at transportere og opbevare - perfekt til dig, der ønsker at cykle til arbejde eller bare tage en tur til butikken.


Forøg din cykling

At komme op ad bakke og modvind bliver lettere end nogensinde med MyNordic MK12. Den elektriske cykel er udstyret med en Linghui-skærm, som hjælper dig med at maksimere din brugeroplevelse.


Vælg mellem forskellige tilstande

Den elektriske cykel har 3 forskellige tilstande, du kan vælge imellem: Elektrisk, Elektrisk assisteret, Cykling. Hver tilstand kan hurtigt skiftes i henhold til dine ønsker.


Download hvor som helst

Elcyklen drives af et 36V batteri og kan køre hele 40 km på en enkelt opladning. Batteriet er let at tage ind og ud og kan oplades hvor som helst.


Smarte funktioner

På cykelens display kan du se oplysninger som hastighed, afstand, mængde kalorier og kraft - perfekt til dig, der ønsker at holde styr på din cykling og dit helbred.

Vise flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .