Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Flere tilbud end nogensinde før! 21. Nov - 1. dec Se alle deals
Multi Sportsbriller med 4 par Glas
Multi Sportsbriller med 4 par Glas
Multi Sportsbriller med 4 par Glas
Multi Sportsbriller med 4 par Glas
Multi Sportsbriller med 4 par Glas

1 / 5

Multi Sportsbriller med 4 par Glas

159 kr.
Sportsbriller med 4 ekstra glasFlotte og behagelige sportsbriller med 5 forskellige glas som nemt kan udskiftes så brillerne kan anvendes ved forskellige lejligheder. Smart design - perfekt til løb, cykling, vandring, klatring, ridning, golf m.m.Gens
Læs mere
Sportsbriller med 4 ekstra glas

Flotte og behagelige sportsbriller med 5 forskellige glas som nemt kan udskiftes så brillerne kan anvendes ved forskellige lejligheder. Smart design - perfekt til løb, cykling, vandring, klatring, ridning, golf m.m.

Genskaber ægte farve, eliminerer reflekteret og spredt lys, gør landskabet blødere og mere tydeligt og beskytter øjnene. Det sorte glas er polariseret. Det gule er beregnet til natteaktiviteter og eliminerer det blændende lys. Det klare glas er til blæsevejr og beskytter dine øjne mod flyvende sand og småsten. Det multifarvede glas er et såkaldt REVO-glas og har en cool spejleffekt.

Glassene er fremstillet af sprækbeskyttet polykarbonatmateriale af høj kvalitet, som er utroligt holdbart. Brillerne kan nemt tilpasses så de passer til alle klimaer og vejrforhold.

Det er let at skifte glas. Start med at fjerne glasset. Træk ned i den ene side af glasset med to fingre og træk derefter glassets anden side ned og tryk midterdelen af glasset op ved næsen.

Pakken indeholder:
1 x sportsbriller
4 x udskiftelige glas
1 x hård beskyttelseskasse
1 x objektivlinse
1 x brillesnor
1 x renseklud
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter