Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

MSR HABITUDE 6 telte
MSR HABITUDE 6 telte
MSR HABITUDE 6 telte

1 / 3

MSR HABITUDE 6 telte

5.839,80 kr.
5.840 kr.
Dette telt er perfekt til camping med familie eller en gruppe venner. Dens 7000-serie aluminiumsstangstruktur er perfekt til at tilbyde en kuppelstruktur, helt selvbærende og med et perfekt indvendigt rum til at indsætte op til 6 madrasser. Dens
Læs mere

Dette telt er perfekt til camping med familie eller en gruppe venner.


Dens 7000-serie aluminiumsstangstruktur er perfekt til at tilbyde en kuppelstruktur, helt selvbærende og med et perfekt indvendigt rum til at indsætte op til 6 madrasser. Dens 68 denier ripstop polyester polyurethan tag tilbyder 1500 mm beskyttelse, mens dens 68 denier ripstop polyester polyurethan gulve tilbyder 10.000 mm vandtætning, hvilket er mere end nok til 3-sæsoners brug.


Når temperaturen stiger, giver kammeret med 68 denier polyester taft med meshindsatser fremragende ventilation og fugttransport.


Den store vestibule foran på teltet giver dig mulighed for at opbevare dit mest omfangsrige udstyr, mens de forskellige lommer på indersiden giver dig mulighed for korrekt at organisere din opbevaring.


Til alle dine campingudflugter, hvad enten det er med familie eller venner, anbefaler Speck-Sports-teamet HABITUDE 6-teltet fra MSR, en rummelig, solid og nem at samle model.

Identifikation

EAN 0040818134481
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser