Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Motionscykel - HS-005H - Hop Sport - Guld

1 / 1

Motionscykel - HS-005H - Hop Sport - Guld

3499 kr.

-19%

Rek pris. 4299 kr.
HS-005H HOST elektrisk-magnetisk cykel er en maskine designet til regelmæssig træning i en lejlighed eller et motionscenter. Perfekt til begyndere og avancerede brugere. Dens fordele, såsom ergonomisk design, pålideligt modstandssystem og en moderne
Læs mere
HS-005H HOST elektrisk-magnetisk cykel er en maskine designet til regelmæssig træning i en lejlighed eller et motionscenter. Perfekt til begyndere og avancerede brugere. Dens fordele, såsom ergonomisk design, pålideligt modstandssystem og en moderne computer garanterer høj effektivitet af øvelser.
En multifunktionel computer med et touch-LCD-display giver adgang til mange programmer og funktioner, såsom kropsfedt, HRC, Recovery, takket være hvilket du effektivt vil gøre dine øvelser mere attraktive. Berøringssensorer, der er placeret på styrets greb, giver dig mulighed for hurtigt at måle din puls under træning. Det magnetiske modstandssystem er kendetegnet ved jævn, stille drift. Takket være den elektroniske regulering forstyrrer belastningsændringen ikke kørselsrytmen. Takket være den alsidige sadeljustering og den justerbare hældningsvinkel på styret er HS-005H HOST-cyklen altid ideel til trænerens højde.

Tekniske Specifikationer:
Enhedsvægt 22,5 kg
LCD-computer
Pulsmåling
Træningsprogrammer: 13
Svinghjulssystemets vægt 7 kg
Maksimal brugervægt: 150 kg
Skridsikre pedaler, bredde 12 cm x 10 cm
Lodret sædejustering: 9 grader
Vandret sædejustering: 6,5 cm rækkevidde
Sædehøjde fra pedalen i den laveste position: max 85 cm / min. 61 cm
Sædedimensioner: 27,5c m x 25 cm
Justerbar styrevinkel
Justering af modstand – 16 grader
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme