Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Max Trainer M8i, Bowflex
Max Trainer M8i, Bowflex
Max Trainer M8i, Bowflex
Max Trainer M8i, Bowflex
Max Trainer M8i, Bowflex
Max Trainer M8i, Bowflex
Max Trainer M8i, Bowflex
Max Trainer M8i, Bowflex
Max Trainer M8i, Bowflex
Max Trainer M8i, Bowflex
Max Trainer M8i, Bowflex

1 / 11

Max Trainer M8i, Bowflex

25457 kr.
En smart og kompakt maskine, der giver dig den bedste intervaltræning! Bowflex Max Trainer M8i er efterfølgeren til Max Trainer M7 og er udstyret med Dual LCD/LED-skærme og multi-greb håndtag for højere ergonomi i din træning. - Kombineret magnet
Læs mere
En smart og kompakt maskine, der giver dig den bedste intervaltræning!

Bowflex Max Trainer M8i er efterfølgeren til Max Trainer M7 og er udstyret med Dual LCD/LED-skærme og multi-greb håndtag for højere ergonomi i din træning.

- Kombineret magnet- og luftmodstand i 20 forskellige niveauer
- Vægtkapacitet på hele 136 kg
- Magnetisk holder til tablet
- Kompatibel med Bowflex JRNY-appen via Bluetooth
Brænd 250% flere kalorier hvert minut
En uafhængig undersøgelse sammenlignede Max Trainer med traditionelle træningsmaskiner såsom løbebånd, trappemaskiner og crosstrainers, hvor brugerne brugte de samme hastigheds- og intensitetsniveauer.
Det viste sig, at brugerne forbrændte flere kalorier på en Max træningsmaskine med op til 2,5 gange så mange pr minut og omkring 600 kalorier på en halv time.

Større resultat på mindre tid
Forskning har vist, at manglende tid er en af de allermest almindelige årsager angivet af de personer, som ikke træner i deres hverdag. Det var med dette i tankerne, at man kom på ideen med en Bowflex Max-maskine, hvor du får alle de sundhedsmæssige fordele ud af træningen, som normalt tager længere tid end bare 14 minutter.

Mere motivation
Med Max Trainers unikke display kan du se præcis, hvor mange kalorier du forbrænder pr. minut, og du kan løbende sætte nye mål, så du kan udfordre dig selv til at nå nye niveauer i hver træning. Derudover kan du maksimere træningen yderligere ved at indarbejde Max Trainer-appen i din træning, som er helt gratis og findes både til Android og iOS.

Træning for hele kroppen
Mange crosstrainers kan give fuld kropstræning, men kommer ofte ikke i nærheden af en Max Trainer. Tests har vist at Max-maskinen havde større træningseffekt på de centrale muskler og underkroppen, samt gav op til 80% mere træning til overkroppen.

Energiforbrug under og efter træning
Ved hjælp af videnskabelige metoder har man kunne fastslå, at intervaltræning med Max-maskinen ikke bare har effekt under selve træningen, men at man kan blive ved med at forbrænde kalorier flere timer efter afsluttet træning.

Kompakt design
En anden grund til at nogle mennesker ikke træner, er fordi de ikke har plads til store maskiner, som fylder næsten hele rummet. Med Max Trainers kompakte design og stabile konstruktion får du en holdbar maskine, som kan stå i de fleste rum i hjemmet, så du kan få rigtig kvalitetstræning.

Dynamisk coaching via Bowflex JRNY-appen
Når du træner, får du instruktioner fra Max Trainer, der coacher dig og tilpasser dine behov, mens du maksimerer kalorieforbrændingen i hver træning!
Appen fås til både iOS og Android til en overkommelig pris.
Bredde78 cm
Display 
Farvegrå/sort
HåndpulsJa
Højde166 cm
Længe122 cm
ManualEngelsk
Maximal anvendelsesvægt136 kg
ModstandMagnetisk/luftbaseret
Modstandsniveau20 stk
Program6 stk træningsprogrammer (Max 14 Minutes Interval, Max 7 Minutes Interval, Max 21 Minutes Interval, Calorie Burn, Fat Burn, Stairs), 4 stk brugerprofiler.
SkærmeTotal tid, tid per interval, total kalorieforbrænding, kalorieforbrænding per minut, målforbrænding, omdrejninger per minut, modstand, puls.
StrømforsyningAC-adapter
Tekniske detaljer 
TransporthjulJa
Trådløs pulsmålingJa, er tilvalg (Bluetooth)
TypeDual LCD/LED-display
Vægt67 kg
ØvrigtLoftshøjden skal være minimum kropslængde + 38 cm.
Inkluderer magnetisk holder til tablet eller lignende.
Bluetooth-kompatibel.
Premium håndtag.
USB-port til opladning af telefon.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme