Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Max Trainer M3, Bowflex
Max Trainer M3, Bowflex
Max Trainer M3, Bowflex
Max Trainer M3, Bowflex
Max Trainer M3, Bowflex
Max Trainer M3, Bowflex
Max Trainer M3, Bowflex
Max Trainer M3, Bowflex
Max Trainer M3, Bowflex

1 / 9

Max Trainer M3, Bowflex

13889 kr.

-10%

Rek pris. 15386 kr.
Max Trainer M3 fra Bowflex er en revolutionerende træningsmaskine, der giver utrolige resultater og er meget nem at bruge. Du kan justere blandt andet modstand og hastighed med kun ét tryk på en knap. En maskine med et slankt og kompak
Læs mere
Max Trainer M3 fra Bowflex er en revolutionerende træningsmaskine, der giver utrolige resultater og er meget nem at bruge. Du kan justere blandt andet modstand og hastighed med kun ét tryk på en knap. En maskine med et slankt og kompakt design, der passer i de fleste rum i hjemmet og en stærk konstruktion, der kan håndtere en maksimal vægt på hele 136 kg og har 8 forskellige modstandsniveauer. Er udstyret med en praktisk flaskeholder og hjertefrekvensbælte og adapter.
Forbrænd 250% flere kalorier hvert minut
En uafhængig undersøgelse sammenligner Max Trainer med traditionelle træningsmaskiner såsom løbebånd, stepmaskiner og crosstrainers, hvor brugerne brugte samme hastighed og intensitetsniveauer. Det viste sig, at brugerne forbrænder flere kalorier på maskinen Max Trainer med op til 2,5 gange så meget pr. minut og omkring 600 kalorier mere på under en halv time.

Bedre resultat på mindre tid.
Forskning har vist, at mangel på tid er en af de mest almindelige årsager til, at folk der ikke udøver motion i deres dagligdag. Det var med dette i tankerne, at man kom på ideen om en Bowflex Max-maskinen, hvor du får alle de sundhedsmæssige fordele ved træning, men som normalt kræver betydeligt mere tid end kun 14 minutter.

Mere motivation
Med Max Trainers unikke display kan du se præcis, hvor mange kalorier du forbrænder pr. minut og løbende sætte nye mål, så du kan udfordre dig selv til nye niveauer i hver træning.

Træning for hele kroppen
Mange crosstrainingsmaskiner har træningsprogrammer til hele kroppen, men kommer ofte ikke i nærheden af ??en Max Trainer. Forsøg har vist, at maskinen Max havde større træningseffekt på centrale muskler og underkrop, og gav 80% mere træning til overkroppen.

Forbrug af energi under og efter træning
Gennem videnskabelige metoder, er det påvist, at intervaltræning med maskinen Max ikke blot giver effekt under sessionen, men at yderligere kalorier kan forbrændes flere timer efter endt træning.

Kompakt design
En anden grund til, at folk ikke dyrker motion, er fordi de ikke har plads til store maskiner, der fylder næsten hele rummet. Med Max Trainers kompakte design og robuste konstruktion, får du en robust maskine, der kan passe ind i de fleste rum i hjemmet, hvor du kan få ægte kvalitetstræning.
Bredde63,5 cm
Display 
Højde160 cm
Længe117 cm
ManualSvensk, norsk, engelsk
Maximal anvendelsesvægt136 kg
ModstandMagnetisk (manuel)
Modstandsniveau8 stk.
ProgramManuelt, Max intervalprogram
SkærmeTid, total tid, brugerprofil, træningsprofil, tempo pr. Minut, kalorieforbrænding, niveau
Tekniske detaljer 
TransporthjulJa
Trådløs pulsmålingJa, pulsbælte medfølger
TypeLCD-display
Vægt65 kg
ØvrigtLoftshøjden bør være minimum kropslængden + 38 cm.
Inkluderer holdere for tablet eller lignende
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .