Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Master S4050

(0)
Skrive en anmeldelse
-47%
Master S4050
Master S4050
4105 kr.
Vejledende pris: 7690 kr.
Fragt fra 100 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    5-10 Arbejdsdage
    Fragt fra 100 kr.
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

Master S4050 er en kraftigt konstrueret spinningcykel, som tåler lange træningspas. Remdriften gør spinningcyklen lydløs og direkte under kørslen. Styrestammen¨ og sadelskinnen er 6-kantet, hvilket gør den let at justere samtidig med at den er meget stabil. Højderegulering af sæde og styr er helt trinløst, men selvfølgelig findes der en skala for nemt at kunne finde tilbage til sin favoritposition.

Styret med racerhåndtag giver mulighed for en række forskellige siddepositioner. Krankboks og aksler er velproportionerede for at kunne holde til regelmæssig træning. Bremsefunktionen består af en særskilt konstrueret "V-lås" hvilket giver en effektiv og samtidig blød bremsefunktion.

Klicka här för detaljerade mått på cykeln.

Forslag til tilkøb: Køb et gele-sadelovertræk, så får du en mere behagelig sadel. Klik her for at se sadelovertrækket. Med en gulvbeskyttelse under spinningcyklen beskytter du gulvet mod sved og dæmper samtidig lyden. Klik her for at se vores sortiment af gulvbeskyttelse.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.