Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Master S4050

Til kassen

Se også

Master S4050

(0)
Skrive en anmeldelse

Black Friday

-52%
Master S4050
Master S4050
3694 kr.
Vejledende pris: 7690 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    5-10 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Indgår i kampagnen:

Black Friday

Master S4050 er en kraftigt konstrueret spinningcykel, som tåler lange træningspas. Remdriften gør spinningcyklen lydløs og direkte under kørslen. Styrestammen¨ og sadelskinnen er 6-kantet, hvilket gør den let at justere samtidig med at den er meget stabil. Højderegulering af sæde og styr er helt trinløst, men selvfølgelig findes der en skala for nemt at kunne finde tilbage til sin favoritposition.

Styret med racerhåndtag giver mulighed for en række forskellige siddepositioner. Krankboks og aksler er velproportionerede for at kunne holde til regelmæssig træning. Bremsefunktionen består af en særskilt konstrueret "V-lås" hvilket giver en effektiv og samtidig blød bremsefunktion.

Klicka här för detaljerade mått på cykeln.

Forslag til tilkøb: Køb et gele-sadelovertræk, så får du en mere behagelig sadel. Klik her for at se sadelovertrækket. Med en gulvbeskyttelse under spinningcyklen beskytter du gulvet mod sved og dæmper samtidig lyden. Klik her for at se vores sortiment af gulvbeskyttelse.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.