Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Master S4030

(0)
Skrive en anmeldelse
-40%
2990 kr.
Vejledende pris: 5000 kr.
Fragt fra 100 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    5-10 Arbejdsdage
    Fragt fra 100 kr.
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

Master S4030 er en prisvenlig remdrevet spinningcykel som giver en god følelse under træningen. Cyklen er stabil og har mange indstillingsmuligheder, der passer til forskellige brugere. Det tunge svinghjul garanterer en jævn og pålidelig gang, som er en grundlæggende faktor, når man vil have mest muligt ud af sin træning.

Eftersom både sadlen og styret er justerbare kan du indstille en optimal træningsposition. Denne spinningcykel er desuden forsynet med kombipedaler for den bedste cykeloplevelse uanset om de bruger cykelsko eller almindelige sko.

Navet er fast for at give den rette spinningsfornemmelse i træningen.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.