Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Løbebånd T70, Master

Til kassen

Se også

Løbebånd T70, Master

(0)
Skrive en anmeldelse
Løbebånd T70, Master
Løbebånd T70, Master
18169 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

"En meget stabil løbebånd fra Master til brug i virksomheder, klubber, lejerforeninger og anden lettere kommerciel brug.

Master T70 har en kraftig, men stille AC-mtoro på 2.5 hk i konstant effekt (5 hk i maksimal effekt) og har et generøst 145x52 cm løbsområde der giver masser af plads til at benene kan bevæge sig.

På skærmen finder du alle de interessante informationer til træningen, som f.eks. tid, afstand, kalorieforbrug og hjertefrekvens og mulighed for flere interaktive træningsprogrammer. Pulsen måles let ved hjælp af indbyggede sensorer i håndtagene.

Dette er en ekstra robust model der kan håndtere en maksimal belastning på 145 kg og har flere målrettede funktioner og praktiske funktioner som transporthjul, betjening af håndtagene til justeringshastighed, bogstøtte til f.eks. en tablet eller et magasin, og endda indbyggede højttalere, så du kan lytte til sjov og motiverende musik, når du træner."

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.