Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Løbebånd T30, Master

Til kassen

Se også

Løbebånd T30, Master

(0)
Skrive en anmeldelse
Løbebånd T30, Master
Løbebånd T30, Master
10499 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

T30 løpebånd fra Master har en holdbar 2,5k hk DC motor med hastigheder på op til 20km / h og i stand til at håndtere brugervægte op til 130kg.

På en 7 tommer LCD-skærm kan du overvåge alle de interessante værdier som tid, afstand, hastighed, kalorieforbrug og puls. Der er 25 integrerede programmer inklusive. 2 brugerprofiler og flere pulsprogrammer. Pulsmåling kan foretages via indbyggede håndsæt og trådløse med et pulsbælte, som du kan købe.

Hældningen styres elektronisk på 20 forskellige niveauer, og denne tredemølle er designet med både Soft Drop System (som gør det muligt at folde båndet langsomt og sikkert op) og ekstra stor løbeflade, der både bidrager til komfort og sikkerhed ved at gøre det lettere at køre på tredemølle uden at eskalere udenfor.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.