Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Løbebånd - professionale Fassi T 60 CLUB
Løbebånd - professionale Fassi T 60 CLUB
Løbebånd - professionale Fassi T 60 CLUB
Løbebånd - professionale Fassi T 60 CLUB
Løbebånd - professionale Fassi T 60 CLUB
Løbebånd - professionale Fassi T 60 CLUB
Løbebånd - professionale Fassi T 60 CLUB
Løbebånd - professionale Fassi T 60 CLUB

1 / 8

Løbebånd - professionale Fassi T 60 CLUB

17799 kr.
Fassi T60 Club er en af ​​vores løbebånd med den højste kvalitet af den elektriske løbeflader. Løbebåndet er velegnede til både begyndere, som ønsker at træne med overlegen kvalitet og naturligvis også til professionelle fagfolk. Denne model er udst
Læs mere
Fassi T60 Club er en af ​​vores løbebånd med den højste kvalitet af den elektriske løbeflader. Løbebåndet er velegnede til både begyndere, som ønsker at træne med overlegen kvalitet og naturligvis også til professionelle fagfolk.

Denne model er udstyret med en 4 hestes vekselstrømsmotor: Det betyder ikke kun at der er et højtydende løbebånd under dine fødder, men også et ultrabestandigt og langtidsholdbart værktøj.

Motorkraften giver dig mulighed for at nå en hastighed på 24 km / t og en elektrisk hældning på 20%, hvilket gør det muligt at simulere en mere intens og muskuløs gåtur, ligesom i bjergene.

Fassi T60 Club er et langtidslevende produkt.
Med dette løbebånd kan du opnå høje hastigheder, der opretholder de mest intense træninger. Udover de  klassiske op ad bakke eller løb funktioner, tilbyder dette løbebånd også muligheden for andre toningsøvelser som f.eks. Lunges og side squats, der er nemmere på dette løbebånd, da dette har en meget stor løbeoverflade (61 x 150 cm) og en professionel og behagelig tykkelse (2,2 mm).

Fassi T60 Club -modellens robusthed er overraskende og kan klare en belastning på op til 160 kg, hvilket er muligt takket være støddæmpningssystemet på overfladen (8 stødæmpere), som yderligere også er med til at sikre større sikkerhed og beskyttelse af leddene.

Denne model af løbebånd har en computer med et moderne design og en baggrundsbelyst LCD -skærm, hvor du kan se træningsparametre som hastighed, tid, afstand, estimerede forbrændte kalorier og træning af HR.

Pulsen observeres ikke kun via håndfladesensorerne, der er placeret på gelænderet, men også ved hjælp af den medfølgende trådløse pulsmåler.

Ud over håndpulssensorerne er hurtighastigheds- og hældningskontrollerne også placeret på gelænderne. På konsollen finder du hurtigvalgstasterne.

Med Fassi T60 Club kan du drage fordel af alle 30 træningsprogrammer, der er indstillet som følgende: 24 for hastighed og stigningskombinationer, 3 mål og 3 HRC (med konstant puls). Men de er ikke de eneste: Du kan faktisk prøve en masse virtuelle ruter takket være dens fitness App "Fitshow", der let kan downloades og forbindes med løbebåndet takket være Bluetooth -forbindelsen.

Vores Fassi T60 Club er fra den nyeste generation og giver dig mulighed for at lytte til din yndlingsafspilningsliste direkte fra dens integrerede Mp3 -højttalere. Du kan placere din tablet eller mobiltelefon på den praktiske understøttelse på konsollen eller direkte bruge USB -indgangen.

Fassi T60 Club er det rigtige valg til alle som ønsker professionelt fitnessudstyr i hjemmet.

Tekniske specifikationer: 


Løbeflade: 61 x 150 cm


Løbebånd størrelse: 58 x 150 cm


Professionel tykkelse på: 2,2 mm 


Motoreffekt 4 Hk i vekselstrøm


Maksimal hastighed: 24 km / t


Elektrisk hældning: 20%


Baggrundsbelyst LCD- display: 15 x 9 cm


Håndholdt HRC: Ja


Trådløs pulsmåler: Ja


Brystbælte: Ja


Tablet support: Ja


Træningsprogrammer: 30


Hastigheds- og hældningsprogrammer: 24


Målprogrammer: 3


HRC -program: 3


Fitness træning App: Fitshow


Bluetooth -forbindelse: Ja


Fedtmasseregistreringprogram: Ja


Hastighedstaster på computeren: Ja


Knapper til hurtig hastighed på gelænderet: Ja


Computer Tilt genvejstaster: Ja


Hurtige vippetaster på gelænderet: Ja


Højttalere mp3: Ja


USB -stik: Ja


Maksimal brugervægt: 160 kg


Færdigmonteret: Ja


Støddæmpende løbeoverflade: Ja 8 støddæmpere


Transport hjul: Ja


Åbne mål: 205 x 84 x 146 cm


Pakningsstørrelse: 222 x 91 x 53 cm


Nettovægt: 106 kg


0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme