Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Løbebånd inSPORTline Gardian G6
Løbebånd inSPORTline Gardian G6
Løbebånd inSPORTline Gardian G6
Løbebånd inSPORTline Gardian G6
Løbebånd inSPORTline Gardian G6
Løbebånd inSPORTline Gardian G6

1 / 6

Løbebånd inSPORTline Gardian G6

18479 kr.
Løbebåndet inSPORTline Gardian G6 er beregnet til hjemmebrug og er et professionelt løbebånd med et elegant design. Dens robuste struktur, 4 HK motor, 140 kg vægtgrænse og 128 kg vægt sikrer en lang levetid og glat kørsel, mens de to skridsikre fodpl
Læs mere
Løbebåndet inSPORTline Gardian G6 er beregnet til hjemmebrug og er et professionelt løbebånd med et elegant design. Dens robuste struktur, 4 HK motor, 140 kg vægtgrænse og 128 kg vægt sikrer en lang levetid og glat kørsel, mens de to skridsikre fodplader, det solide gelænder og en sikkerhedsbremse giver maksimalt sikkerhed. Du kan også sætte pris på låseskruerne, som hjælper dig med at håndtere en ujævn overflade. Hastighedsområdet er 1-18 km / t, justerbart med 0,1 km / t og den maksimale hældning på 3,8 ° (6,64%) vil tilfredsstille selv de mest krævende atleter. Med en veludstyret motor kan løbebåndet bruges til at gå. Sidst men ikke mindst har dette løbebånd et stort løbeareal på 150x52 cm og affjedring i høj kvalitet, hvilket giver et maksimalt komfort niveau.

Løbebåndet inSPORTline Gardian G6 har en stor softwarepakke - den har 24 forudindstillede programmer, to brugerprogrammer og et HRC-program baseret på pulssensorer indbygget i håndtag. Du kan se al information (dvs. tid, hastighed, hældning, afstand, puls og forbrændte kalorier) på en stor 18,5 ”-skærm, hvorunder du kan finde store kontrolknapper inklusive hastighed og hældningsknapper. Desuden har Gardian 8 også en USB-indgang, MP3-afspiller med højttalere, hovedtelefonindgang og hukommelseskortstik. Du kan også sætte pris på skridttælleren (optager antallet af trin), som kan findes under displayet. Desuden er Matrix-funktionen, der viser en 400 m-omgang for at gøre øvelsen mere interessant, tændt hele tiden. Alt det ovenstående gør løbebåndet inSPORTline Gardian G6 perfekt til hjemmebrug.

Nøglefunktioner:


Robust løbebånd beregnet til hjemmebrug


Pålidelig motor


Stort løbeområde


Letlæseligt display med intuitiv betjening


Forskellige programmer


Kan bruges til at gå


Klart, moderne design


HRC-program: denne maskine kan øge eller mindske modstanden for at holde din puls i den optimale pulszone


Computerskærme: tid, afstand, puls, forbrændte kalorier, hastighed, hældning, matrix (grafisk visning af løbende omgang)


vægt: 128kg


0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme