Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Løbebånd i.RC12, BH Fitness
Løbebånd i.RC12, BH Fitness
Løbebånd i.RC12, BH Fitness

1 / 3

Løbebånd i.RC12, BH Fitness

27.845 kr.
i.RC12 fra BH Fitness er det kraftigste løbebånd i RC-serien og med sin højtpræsterende 4.5 hk Green Power Tech-motor og dobbelte stødabsorbering passer det både til den ekstra ambitiøse hjemmetræningsentusiast med høje krav til sit udstyr, men egner
Læs mere
i.RC12 fra BH Fitness er det kraftigste løbebånd i RC-serien og med sin højtpræsterende 4.5 hk Green Power Tech-motor og dobbelte stødabsorbering passer det både til den ekstra ambitiøse hjemmetræningsentusiast med høje krav til sit udstyr, men egner sig også til brug i boligforeninger, arbejdspladser eller til begrænset kommercielt brug. Konstrueret til at kunne bruges mere end 20 timer om ugen.

I.CONCEPT SYSTEM

Løbebåndet er udstyret med Bluetooth (4.0). Få mest muligt ud af fitnessapplikationerne ved at forbinde en smartphone eller læsepude.Med en maks. hastighed på 22 km/t og elektrisk hældning, som går op til 15%, der let kan justeres ved hjælp af hurtigknapperne på kontrolpanelet, samt mulighed for quick start-funktion får du stor variation i din træning, samtidig med at den er mere smidig og praktisk.

RC12 har dobbelt stødabsorbering; Smart Konik er det primære system, som er unikt for RC-modeller, og giver støddæmpning i 2 niveauer for at forebygge muskelskader og andre skader i leddene, og det andet understøttende system mindsker bounce-effekten på løbefladen, hvilket tilsammen gør, at løbetræningen bliver så behagelig og stabil som muligt. Løbemåtten er 2,7 mm tyk med en løbeflade på 155 x 55 cm og medvirker også til væsentligt at reducere risikoen for stød og belastning af leddene.

Den ekstra tykke ramme giver både ekstra holdbarhed og stabilitet, hvilket bidrager til en bedre træningsoplevelse og en følelse af bedre sikkerhed, når du træner allerhårdest. Noget andet som øger komforten og træningsoplevelsen er kombinationen af den indbyggede ventilator, som giver en skøn, kølende effekt, og ydermere har den også 2 praktiske vandflaskeholdere.

Bredde94 cm
Display 
DæmpningSmart Konik + Flex System
Hastighedsinterval1-22 km/t
HåndpulsJa
Højde148 cm
Længe200 cm
ManualEngelsk, spansk, fransk, tysk, portugisisk, italiensk, hollandsk
Maximal anvendelsesvægt150 kg
Motor3,0 hk kontinuerlig effekt, 4,5 hk maks.
MåtteOrtopædisk bånd 2,7 mm
Program14 stk. prækonfigurerede programmer, 3 stk. brugerprofiler, 1 stk. HRC-program og 1 stk. Body fat-test
SikkerhedsnøgleJa
SkærmeTid, hastighed, distance, hældning, puls og kalorieforbrænding
Stigningsinterval0-15 %
Tekniske detaljer 
TransporthjulJa
Trådløs pulsmålingJa, findes som tilvalg (5 kHz)
TypeDOT MATRIX + 6 LED-vinduer
Vægt137 kg
Øvrigt1 års garanti
Quick Start-funktion
Hurtigknapper for hastighed og hældning
Support for Bluetooth-pulsbælte
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme