Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Løbebånd - Gardian G8 - inSPORTline
Løbebånd - Gardian G8 - inSPORTline
Løbebånd - Gardian G8 - inSPORTline
Løbebånd - Gardian G8 - inSPORTline
Løbebånd - Gardian G8 - inSPORTline
Løbebånd - Gardian G8 - inSPORTline

1 / 6

Løbebånd - Gardian G8 - inSPORTline

24999 kr.

-17%

Rek pris. 29999 kr.
Løbebånd inSPORTline Gardian G8 er et løbebånd af højeste kvalitet, og er særdeles velegnet til kommerciel brug såvel som til dig, der ønsker et løbebånd i højeste kvalitet til hjemmet. Den robuste struktur, 6 HK AC-motor, 180 kg vægtbegrænsning samt
Læs mere
Løbebånd inSPORTline Gardian G8 er et løbebånd af højeste kvalitet, og er særdeles velegnet til kommerciel brug såvel som til dig, der ønsker et løbebånd i højeste kvalitet til hjemmet. Den robuste struktur, 6 HK AC-motor, 180 kg vægtbegrænsning samt egenvægten på hele 166 kg, sikrer en lang levetid og en sædeles jævn drift af løbebåndet, mens de to skridsikre fodplader, solide gelændere og en sikkerhedsbremse giver den optimale sikkerhed. Løbebåndets bund er samtidig udstyret med låseskruer, som hjælper dig med at håndtere en ujævn overflade. Hastighedsområdet 1-20 km / t, er justerbart med 0,1 km / t, og den maksimale hældning på 13,1% glæder selv de mest krævende atleter. Med en veludstyret motor kan løbebåndet samtidig bruges til at gå på. Sidst men ikke mindst har denne løbebånd et stort 150x51 cm løbeareal og ophæng i høj kvalitet, hvilket giver et maksimalt komfortniveau.
Løbebånd inSPORTline Gardian G8 har op til 24 forudindstillede programmer, 2 brugerprogrammer og 3 HCR-programmer, der fungerer på basis af en forudindstillet hjertefrekvens, der er monitoreret af indbyggede sensorer. Du kan se alle oplysninger (dvs. tid, hastighed, hældning, afstand, hjertefrekvens og forbrændte kalorier) på et stort 18,5 ”display, hvorunder du kan finde store kontrolknapper, inklusive hastighed og hældningsknapper. Derudover har Gardian 8 også en USB-indgang, MP3-afspiller med højttalere, hovedtelefonindgang og hukommelseskortslot. Du vil måske også sætte pris på et skridttæller (registrere antallet af trin), som kan findes under displayet. Uanset indstillingen er Matrix-funktionen, der viser en runde på 400 m for at gøre øvelsen mere interessant, altid aktiv. Alt det ovenstående gør løbebåndet inSportline Gardian G8 perfekt til alle slags kommercielle motionscentre.

Nøglefunktioner:
Professionelt løbebånd velegnet til kommerciel brug
Robust struktur med høj vægtgrænse
Elegant design med klart 18,5 ”display
Pålidelig AC-motor og stort løbeareal
HRC-program: denne maskine kan øge eller mindske modstanden for at holde din hjerterytme i en optimal pulszone
Computerdisplay: tid, afstand, hjerterytme, forbrændte kalorier, hastighed, trin, hældning 

Tekniske Specifikationer: 
 
Længde:


216cm.
Bredde:


88cm.
Højde:


146cm.
Hestekræfter: 


6
Hastighed: 


1-20 km/t
Bånddimensioner:


150 x 51cm.
Egenvægt: 


166kg. 
Maks brugervægt:


180kg.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter