Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Løbebånd - Fassi F 9.8 HRC

1 / 1

Løbebånd - Fassi F 9.8 HRC

16499 kr.
Fassi F 9.8 HRC løbebånd For at komme i form er Fassi Sport F 9.8 HRC løbebånd det ideelle værktøj, det giver dig overblik og mulighed for at udføre lange og behagelige løb, der vil forme din krop, effektivt og med maksimal sikkerhed. Fassi -løbebå
Læs mere
Fassi F 9.8 HRC løbebånd

For at komme i form er Fassi Sport F 9.8 HRC løbebånd det ideelle værktøj, det giver dig overblik og mulighed for at udføre lange og behagelige løb, der vil forme din krop, effektivt og med maksimal sikkerhed.

Fassi -løbebåndet har en motor på 3,5 hk, der er velegnet til intensiv træning, selv op til en time om dagen. Platformen kan nå en hældning på 15%, hvilket garantere dig en professionel ydeevne og forskellige former for løb. 44 træningsprogrammer er tilgængelige: 36 hastigheds- og hældningsprogrammer, 3 målprogrammer, 3 programmer, der kan tilpasses af brugeren, et program til at detektere puls og et program, der kan beregne kropsfedt - ideelt til slankeprocesser. De kan indstilles ved hjælp af en praktisk LCD -skærm, der giver dig mulighed for at kontrollere alle parametre relateret til træning, såsom forbrændte kalorier, tilbagelagte kilometer og meget mere. Alle Fassi løbebånd er udstyret med en støddæmpende platform, der understøtter leddene, mens de kører, hvilket reducerer risikoen for forstuvninger og andre skader. Især har løbebåndet F 9.8 HRC 8 elastiske elektroder med dobbeltdæk, der reducerer fødder og benes indvirkning på den elektriske løbeflade, hvilket gør træningen100% optimal.

Løbebåndet F 9.8 HRC giver dig mulighed for effektivt at overvåge din puls, hvilket giver et vigtigt overblik til din træning. Der er inkluderet en trådløse Polar -pulsmåler, der kan tilsluttes via Polar -pulsbæltet. Derudover er løbebåndet udstyret med Bluetooth-teknologi, der giver dig mulighed for at forbinde smartphones og andre Wi-Fi-enheder, der understøtter Ios- eller Android-systemer - på den måde oplever du et bedre samarbejde mellem apps og løbebånd. For at gøre træningen endnu sjovere tilbyder løbebåndet F 9.8 HRC nogle ekstra funktioner, såsom: Kølesystem og integreret MP3 -højttaler til at lytte til din musik, mens du er på farten.

Fassi løbebånd er et professionelt værktøj til hjemmetræning, som er lavet med de bedste materialer og de mest avancerede teknologier. Målet med mærkets udstyr er at tilbyde maksimal komfort og effektive resultater både til dem, der nærmer sig sport for første gang og til dem, der dyrker det som professionelle og ønsker at nå stadig højere niveauer. Løbebåndene har et fremragende forhold mellem kvalitet og pris, så du kan spare penge uden at opgive at have det bedste. 

Tekniske specifikationer: 


Løbeflade størrelse: 54 x 145 cm


Løbebånd størrelse: 51 x 145 cm


Løbeflade tykkelse: 1,8 mm


Motoreffekt: 3,5 Hk


Maksimal hastighed: 22 km / t


Elektrisk hældning: 15%


LCD - display mål: 17 x 12 cm


Håndholdt HRC: Ja


Trådløs pulsmåler: Ja Polar


Brystbælte: Ja Polar


Tablet support: Ja


træningsprogrammer: 44


Hastigheds- og hældningsprogrammer: 36


Målprogrammer: 3


Brugerprogrammer: 3


HRC -program: Ja


Bluetooth -forbindelse: Ja


Fedtmasseregistreringsprogram: Ja


Hastighedstaster på computeren: Ja


Genvejstaster på computeren: Ja


Højttalere mp3: Ja


Maksimal brugervægt: 140 kg


Pladsbesparende foldning: Ja


Kraftassisteret lukning: Ja dobbelt stempel


Polstret løbeoverflade: Ja 8 dobbeltdækkende støddæmpere


Kølefunktion: Ja


Transport hjul: Ja


Åbne dimensioner: 203 x 90 x 154 cm


Lukkede mål: 150 x 90 x 170 cm


Emballagemål: 212 x 95 x 36 cm


Nettovægt: 122 kg


0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme