Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Lever Belt, 13 mm
Lever Belt, 13 mm
Lever Belt, 13 mm
Lever Belt, 13 mm
Lever Belt, 13 mm
Lever Belt, 13 mm
Lever Belt, 13 mm

1 / 7

Lever Belt, 13 mm

729 kr.
Håndlavet bælte lavet af ægte ruskind i høj kvalitet. Designet af vægtløfter, crossfitare og strongman til ultimativ ydeevne. Dette bælte er lavet til at holde længe. Det er et "fastspændingsbælte", der hjælper med at spænde dine mavemuskler und
Læs mere

Håndlavet bælte lavet af ægte ruskind i høj kvalitet. Designet af vægtløfter, crossfitare og strongman til ultimativ ydeevne. Dette bælte er lavet til at holde længe.


Det er et "fastspændingsbælte", der hjælper med at spænde dine mavemuskler under tunge løft såsom squats og markløft. Bæltet skaber et tryk mod maven, der giver dig ekstra kraft i dine løft. Det hjælper også med at stabilisere mavemusklerne under vægtløftning og kraftløftning. For hele tiden at blive mindet om at bruge bæltet korrekt, det vil sige bruge mavetryk og dermed ikke mellemrum mellem din mave og bæltet, låses spændet ikke, når du bruger det forkert.

Lever Belt er lavet med afrundede kanter for øget komfort og takket være vores ruskind i høj kvalitet er bæltet behageligt at bruge med det samme uden behov for smertefuld træning, før bæltet bliver behageligt, men samtidig med støtte, så bæltet passer perfekt og føles perfekt!!


Specifikationer:

  • Håndlavet af ægte ruskind i høj kvalitet for lang holdbarhed og komfort.
  • 13 mm tyk behagelig ruskind gør det til det perfekte bælte til vægtløftning og kraftløftning. (Maksimal tilladt tykkelse ved konkurrence.)
  • 10 cm bred er ideel til at spænde dine mavemuskler under tunge løft, såsom squats og markløft.(Maksimal bredde tilladt i konkurrence.)
  • Ekstra forstærkede sømme vil holde dit bælte i mange år fremover.
  • Reducerer stress på rygsøjlen under tunge løft.
  • Afrundede kanter for øget komfort.
  • 2 års garanti.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme