Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Lateral Raise IT9524
Lateral Raise IT9524
Lateral Raise IT9524
Lateral Raise IT9524

1 / 4

Lateral Raise IT9524

33990 kr.
IT9524 er en maskine, der primært træner muskler i skuldre og nakke. Rammen på IT95 er lavet af 3 mm stål. Alle dele af rammen er pulverlakeret i dobbeltlag og overfladebehandlet for at give øget modstandsdygtighed over for svedangreb. Ledningen e
Læs mere

IT9524 er en maskine, der primært træner muskler i skuldre og nakke.

Rammen på IT95 er lavet af 3 mm stål. Alle dele af rammen er pulverlakeret i dobbeltlag og overfladebehandlet for at give øget modstandsdygtighed over for svedangreb. Ledningen er specielt fremstillet i USA og gennemgår belastningstest med mere end 250.000 gentagelser. Remskiverne drejes for mindre fejltolerance. Alle lagre er af taiwanske højkvalitetslagre.

Denne maskine er let at træde ind i, og sædet kan justeres, når du sidder på maskinen. Håndtagene er ergonomisk designet og betrukket med et holdbart TPU-greb. Puderne er syet med dobbelte sømme og har en beskyttende disk på bagsiden. Sædet kan justeres lodret, hvilket gør det muligt at tilpasse sig længden på den, der træner.

Vægtmagasinet består af i alt 133 kg og er lavet af 19 mm solide stålplader. Oven på det magtfulde vægmagasin er der en mikrovægt på 2,25 kg til finjustering af lasten. Denne vægt muliggør også lettere træning, f.eks. Under rehabiliteringstræning.

Maskinen kan bestilles specielt med andre farver på sædehynder og med magasiner med lettere vægt.

Garanti
Företagsgym, hotell, bostadsrättsföreningar, skolor, institutioner, idrottsföreningar och liknande Ja. Ram – livstid
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme