Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

LÆSSET ICARUS LONGBOARD DÆK FLEX 2
LÆSSET ICARUS LONGBOARD DÆK FLEX 2
LÆSSET ICARUS LONGBOARD DÆK FLEX 2

1 / 3

LÆSSET ICARUS LONGBOARD DÆK FLEX 2

1753 kr.

-6%

Rek pris. 1865 kr.
Baseret på Loadeds erfaring inden for højtydende skateboards og snowboards hæver Icarus grænserne for vores design og produktion for at give uovertruffen kontrol og føler for ryttere, der søger den højest mulige udskæringsoplevelse. Specifikatio
Læs mere

Baseret på Loadeds erfaring inden for højtydende skateboards og snowboards hæver Icarus grænserne for vores design og produktion for at give uovertruffen kontrol og føler for ryttere, der søger den højest mulige udskæringsoplevelse.


Specifikationer:

Længde: 97,5 cm

Bredde: 21,8 cm

Akselafstand: 71,8 cm / 28,25 ".

Konstruktion: Bambus + glasfiber.

Greb: Ja


Præstation:

Kraftig flex - Lodret lamineret bambus og glasfiber konstruktion sammen med et kammer profil og en variabel konkav for en livlig og engagerende tur. Korkbunden hjælper med at dæmpe vibrationer uden at gå på kompromis med livlighed.


Brugervenlig - Drop-through truck montering placerer dækket lavere til jorden for lettere, mere effektiv skydning og øget stabilitet. Letvægtsvægt og kompakt størrelse gør Icarus intuitiv og pendlervenlig.


Formskønne kurver - De rigtige kurver de rigtige steder forbedrer operatørens ergonomi, samtidig med at de bidrager til responsiv og højtydende kørsel. Hjul godt udvidelser rumme store hjul og forbedre sving og kontrol. Variabel konkav giver et ensartet flexmønster, samtidig med at der tilbydes en række køreoplevelser afhængigt af fodplacering.


Praktiske spark - Minimal næse og tailkicks hjælper med at navigere i byens gader og åbne døren for freestyle tricks.


LEDNING

Icarus fås i to flexes for at give en række oplevelser afhængigt af førerens vægt og stil. Prøv dem og se, hvad der passer dig.


Flex 1: 170-250+lbs / 75-115 +kg

Flex 2: 100-200+lbs / 45-90 +kg


Dette board må ikke monteres med Bear 180 Trucks.


ANBEFALET INDSTILLING

Vi anbefaler 180mm eller 10" reverse-kingpin lastbiler med hjul op til 80mm til udskæring og pendling (med de rigtige lastbiler og bøsninger). Mindre hjul fungerer godt til freestyle og freeride. Som altid, eksperiment!

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme