Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Knee Sleeves, 7 mm
Knee Sleeves, 7 mm
Knee Sleeves, 7 mm

1 / 3

Knee Sleeves, 7 mm

399 kr.
Øger din præstation og tillid med det samme! Vores knee sleeves er lavet af neopren i 7 mm, af højeste kvalitet og designet til maksimal støtte, kompression og stabilitet. Ultimate til crossfit, strongman, vægtløfter, bodybuilder med flere. Vi h
Læs mere

Øger din præstation og tillid med det samme! Vores knee sleeves er lavet af neopren i 7 mm, af højeste kvalitet og designet til maksimal støtte, kompression og stabilitet. Ultimate til crossfit, strongman, vægtløfter, bodybuilder med flere.


Vi har valgt at arbejde med neopren af højeste kvalitet, der giver dig bedre støtte, pasform og kvalitet. Vi har også valgt at gøre disse knee sleeves længere end standard (30 cm) og lægge skridsikkert gummi på indersiden, så de bliver på plads. En lige og lang søm for at reducere risikoen for at sømmen revner under dine tungeste løft.


Vores knee sleeves giver en slank pasform for perfekt støtte og varme med optimal åndbarhed og komfort. Knæpuder reducerer hævelse under træning, som har vist sig at fremme muskelgenopretning og forhindre skader.


Specifikationer:

  • Stærkt 7 mm neoprenmateriale af højeste kvalitet.
  • Skridsikkert gummi på indersiden.
  • 30 cm i længden.
  • Maksimal støtte og stabilitet.
  • Optimal størrelse og tykkelse.
  • Sælges parvis.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme