Klean Kanteen® Classic 800ml With Sportcap, Shale Black

Klean Kanteen® Classic 800ml With Sportcap
Tip en ven
119 kr I øjeblikket udsolgt

-29%

Ord. pris 169 kr

Sælges af CDON.COM

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

”The Original” Rustfri Vandflaske

Under 2002 præsenterede vi en 800 ml Klean Kanteen Classic flaske, dette er den originale 18/8 rustfrie flaske og er udviklet for at være et sundt alternativ til polykarbonat og indvendigt lakerede aluminium flasker. Til slut er den siden starten helt fri fra BPA, ftalater, bly og andet gift. I dag fortsætter vores Classic-serie at æres af mange for sin ikoniske plads i historien samt sin utrolige holdbarhed og langvarig præstationsevne.

Fremstillet af høj kvalitets, levemiddelklassificeret 18/8 rustfrit stål, gør din Classic sikker og giftfri, og den absorberer eller giver heller ikke smag fra sig. Uanset hvor mange gange den fyldes, eller hvad som har været i den, holder Klean Kanteen dine drikkevarer friske og rene. Med en mængde forskellige propper og farver, skræddersyr du en Classic til din livsstil meget nemt. Den 44 mm store åbning er nem at drikke ud af og stor nok til isterninger og opvaskebørster (til rengøring). Det brugervenlige design af 532 ml og 800 ml størrelserne gør at de passer i de fleste kopholdere og cykelholdere.

Den prisbelønnede Kanteen® Reflect skærper kravene yderligere og er det ultimative udtryk for vores pågående korstog for at forandre menneskers måde at tænke og drikke på. Flot i sin simplicitet og gennemtænkt i sit design, hvad du ikke ser er lige vigtigt som hvad du får. Ingen farve. Ingen plastik. Fremstillet i kun rustfrit stål, holdbart høstet bambus og levemiddelklassificeret silikone

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Overvåg

Overvåg størrelse

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 125 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 90 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 58 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »