Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

KHRONOS GENERATOR, Crosstrainer

KHRONOS GENERATOR, Crosstrainer
KHRONOS GENERATOR, Crosstrainer
KHRONOS GENERATOR, Crosstrainer
KHRONOS GENERATOR, Crosstrainer
KHRONOS GENERATOR, Crosstrainer
KHRONOS GENERATOR, Crosstrainer
10440 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    2-10 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Zidcore AB

Overvåg prisen på produktet

Denne cross trainer fra BH Fitness garanterer høj ydeevne og intens træning. Det selvgenererede system muliggør placering på steder uden elektrisk forbindelse og er egnet til semi-professionel brug. Det er også specielt designet til at håndtere mere end 20 timers brug om ugen og er derfor velegnet til mindre fitnesscentre eller foreninger.

Med sine 51 cm aflange pedaler giver Khronos Generator G260 behagelig og naturlig bevægelse under brug.

Vise flere anmeldelser (-5)

Leveringsvilkår

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör Returnerede varer skal ikke have været i brug og være i original emballagen for at en kreditering skal gå igennem. Eventuelt leveringsfragt betaler du som kunde. Er varen monteret tages der 20 procent af prisen ved kreditering. Åbent køb er ikke gældende på reservedeler og speciel bestilte varer. Opbevaringslagerets leje udgår fra til den 7 i måneden for ej afhentede varer, samt ved ej afhentet gods debiteres 195 kr. + fragtomkostning.

Øvrige vilkår

Særlige leveringsbetingelser Produktet må ikke være brugt og skal sendes retur sammen med originalemballage for at det fulde beløb skal refunderes. Eventuel fragt betales af dig som kunde. Hvis varen er blevet monteret / brugt bliver der trukket -20% ved refundering. Åbent køb / returret gælder ikke på reservdele eller produkter der er ”customized”, dvs. et personligt tilpasset produkt. Hvis en vare ikke er blevet afhentet syv dage efter bestillingen er oprettet skal kunden betale leje for lagerrum. Bestillinger der ikke afhentes vil blive debiteret 195 kr. + fragtgebyr for selve levering.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .